R6S: Megérkezett az új játékmód, íme minden amit érdemes tudni róla

R6S: Megérkezett az új játékmód, íme minden amit érdemes tudni róla

A M.U.T.E Protocol játékmód ismét visszatért egy kis csavarral.

A tegnapi nap folyamán a Rainbow Six Siege Twitter oldalán bejelentették a már ismert M.U.T.E Protocol nevű, korlátozott ideig elérhető, event visszatérését. A játékmód eddig ismert verziójához képest egy felfrissített verziót kaptunk, aminek a neve Arms Race to the Objective. Ebben a módban az operátorok az egyik kevésbé kedvelt pályán, Tower egy egyedi verziójában találják magukat. 

Mi is az a M.U.T.E Protocol?

Egy korlátozott ideig elérhető játékmód, ami először 2020 augusztusában jelent meg a játékban. Akkoriban ez egy 5v5, secure area mód volt, ahol a védők képesek voltak a teleportálásra a golyóálló kamerák használatával, ezzel nagy előnyre tettek szert a támadókkal szemben. Most azonban változtak a szabályok, az új M.U.T.E Protocol: Flesh & Metal egy teljesen új élményt ad a játékosainak. 

A játék szabályai

Az új M.U.T.E Protocol egy teljesen új és egyedi játékmódnak érződik annak ellenére, hogy nem ez az első alkalom amikor kipróbálhatjuk. Összeállítottunk egy listát, aminek segítségével könnyebben és gyorsabban megértheted a játékmenetet.

  • A respawn engedélyezett. Ne aggódj, ha esetleg meghaltál, a játéknak akkor sincs vége. 
  • Ugyanazokkal a loadoutokkal és képességekkel kezd mindegyik játékos, ezáltal az esélyek is pont ugyanolyanok. A támadók smoke FMG-9 fegyverét, míg a védők Mute MP5K-ját kapják, de mindegyik operátor használhatja Oryx dash képességét.
  • A fegyverek sebzése minden gyilkosság után 7-tel növekszik. Ez egészen addig halmozódik, amíg a játékos meg nem hal, a respawn után 7-et visszaesik a sebzés mértéke.
  • Összesen 10 fegyvert lehet összegyűjteni a játék során. Miután ezeket sikerült eltulajdonítani, elérhetővé válik a legvégső darab, az úgynevezett Golden hammer. Csak ezzel a fegyverrel vagyunk képesek elpusztítani a Brain Case nevű objektumot.

Természetesen az új cosmetic tárgyak sem maradhatnak el. A M.U.T.E Protocol Reloaded nem csak új tárgyakat és kinézeteket jelent, azok is visszatérnek, amelyek a játékmód első megjelenése alatt váltak elérhetővé. Azt még nem tudni, hogy universal skint kapunk-e.

Az új játékmód augusztus 2-től, egészen augusztus 23-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!