VALORANT: Visszatért shroud, elképesztően sokan nézték élőben a sztár meccseit

VALORANT: Visszatért shroud, elképesztően sokan nézték élőben a sztár meccseit

A Sentinels a The Guard együttesével mérkőzött meg a VALORANT: NA Last Chance selejtezőjének első körében.

Megkezdődtek a VALORANT Champions utolsó selejtezői, a világ minden pontján összecsapnak a legerősebb, még nem kvalifikált csapatok, hogy egy utolsó nagy rohammal odaérjenek az év legfontosabb versenyére. Észak-Amerikában a Sentinels egyike annak a nyolc együttesnek, amelyek a Last Chance Qualifierben próbálnak minél jobb teljesítményt nyújtani. A kezdőötösben helyet kapott shroud, azaz Michael Grzesiek is, aki a világ egyik legnézettebb FPS-streamerének számít. A sztárral megerősített keret elérte, hogy elképesztően sokan voltak kíváncsiak a The Guard elleni Bo3-as szériájukra, volt olyan pillanat, amikor 600 000-nél többen kapcsolták be az adást.

A Shroud-hatás, avagy egy sztár csinál nyarat

Egészen elképesztő, hogy hány embert képes volt megmozgatni egyetlen új játékos leigazolása. Shroud a CS:GO-s karrierjével már nevet szerzett magának, a Cloud9-nal kisebb-nagyobb tornákat nyert meg 2014-2017 között, de az átütő sikert a streamingkarrierje jelentette számára. CS:GO-ban, Apex Legendsben, PUBG-ban és VALORANTban bármit csinált, azt tízezrek nézték állandóan. Egy valódi világsztárrá vált a tartalomgyártásnak köszönhetően, azonban ez még nem garantálja, hogy mindenben ő a legjobb, ami FPS. Erre a legjobb példa a Sentinels vs The Guard széria, amelyben alulmaradtak shroudék úgy, hogy a kanadai Vipert és Astrát játszott. A két ügynökkel kifejezetten gyenge KDA-t sikerült összehoznia (39/59/25), azonban nem lehet csak az ő nyakába varrni a kudarcot.

Ami biztos, hogy shroud bemutatkozása a valaha volt hetedik legnagyobb egyidejű nézőt ültette le VALORANT-közvetítés elé. Ennél többen csak a VALORANT Championst, a VCT Masters kiemelt összecsapásait, valamint a Twitch Rivalst követték figyelemmel. Érdekesség, hogy a hivatalos csatornát (133 000-es csúcs) kevesebben nézték, mint tariknak a párhuzamosan közvetített társstreamjét (196 000-es csúcs).

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Sentinels és shroud kijut a VALORANT Championsre?