Így fest majd nagyjából az „Overwatch 2-élmény

Így fest majd nagyjából az „Overwatch 2-élmény"

A Carbot Animations vicces videója tökéletesen bemutatja, mire is számíthatunk majd a Blizzardtól. 

Kevesebb mint két hónap van már csak hátra az Overwatch 2 megjelenéséig és a Blizzard nemrég úgy határozott, hogy nem lesz már több bétateszt, mondván elég adatot és visszajelzést gyűjtöttek be a játékosoktól. A döntés kicsit érthetetlen, főleg annak tekintetében, hogy a hype-vonatot így szépen kisiklatták, a projektről pedig a szimpla játékosok simán elfelejtkeznek, a rajongók pedig megint újdonságok nélkül maradtak. Persze kapunk majd néhány kozmetikumot az Anniversary Event harmadik felvonásának személyében, de az nem sok semmi, ha jobban belegondolunk. 

A béta alatt egyébként továbbra is sokan kritizálták a Blizzardot, hogy az egész inkább érződik Overwatch 1.5-nek, mint Overwatch 2-nek. Ezen a véleményen van a Carbot Animations YouTube csatorna csapata is, akik az OW1-hez készült vicces videóikat egy csokorba szedték, teletűzdelték reklámokkal, a videó címéhez pedig odaírták a 2-es számot és bumm. A fájó iróniától függetlenül azért érdemes ránézni az anyagra, mert rendkívül vicces jeleneteket tartalmaz, amiken még a hozzám hasonló kiégett játékosok is simán elmosolyodhatnak. 

A kommentelők amúgy nagyra értékelték a csatorna erőfeszítéseit és a tényt, hogy simán rommá égették ezzel a Blizzardot. A fejlesztők valószínűleg értik majd a viccet, viszont örülnénk neki, ha az előttünk álló hetekben azon dolgoznának, hogy tényleg egy folytatást kapjunk majd októberben, nem pedig egy szimpla ráncfelvarrást. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!