Otthonra találhat Smooya és a kispad hősei?

Otthonra találhat Smooya és a kispad hősei?

A Benched Heroes kijutott az EU RMR-ra, ezért érthető az érdeklődés irántuk.

Egy meg nem nevezett brit szervezet ajánlatott tett a Benched Heroes nevű mixnek, amely jelenleg Smooyából, Aunkeréből, fearből, MICHUból és Calyxból áll. A csapat nemrég azzal került a hírekbe, hogy az utolsó esélyt megragadva kijutottak az európai RMR-ra, a Major tornácára. Napokkal ezután pedig Aunkere a saját streamjén osztott meg információkat a csapat jövőjéről:

„Smooyát felkereste egy brit szervezet. Ő és fear beszéltek velük a leigazolásunkról. Elvileg, ha megegyezünk az árról, az ő nevük alatt fogunk versenyezni a Benched Heroes helyett. Egy igazán jó ajánlatott kaptunk tőlük, még gondolkozunk rajta. Ha nem jön össze, akkor biztosan megosztok valamit róla vagy legalábbis utalok majd rá, hogy mennyit ajánlottak, de az összeg nagyon jó. Örülök, hogy fearrel a csapat létrehozása mellett döntöttünk és ilyen srácok érdeklődését keltettük fel ezzel.”

Spekulációnk következik, de egyébként nem nehéz kitalálni, hogy melyik brit szervezet lehet az érdeklődő, nincs olyan sok. A fnatic és az Endpoint is rendelkezik csapattal, biztosan nem ők azok. Meggyőző ajánlatot kaptak, tehát nem is valami helyi versenyekre szakosodott kisebb org az. Kizárásos alapon így csakis a David Beckham befektetésével induló Guild Esportsról lehet szó!

Róluk tudni lehet régóta, hogy érdeklődnek a Counter-Strike iránt. 2020 végén Thorint fel is kérték tanácsadónak a projekthez. Ezután síri csend volt hónapokon át, mígnem pont egy évvel ezelőtt arról nem nyilatkoztak, hogy figyelik a piacot, csak más dolguk is volt: „vannak más játékok is, amik érdekelnek bennünket, de továbbra is a szemünk előtt lebeg a CS:GO” – mondta a Guild CEO-ja a Dexertonak 2021 augusztusában. 

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!