Egy streamer HUD és hang nélkül érte el a Grandmaster rankot Overwatchban

Egy streamer HUD és hang nélkül érte el a Grandmaster rankot Overwatchban

bogurnak 6 napjába és 80+ órájába került, mire összehozta a kihívást. 

Az Overwatch játékosok számára eléggé uborkaszezon van, ugyanis a fejlesztők nem hajlandóak új bétát indítani az Overwatch 2 október elejei megjelenéséig. Igaz kaptunk egy rövid kis eseményt, melyben új skineket zsebelhettünk be, plusz visszatértek a régi játékmódok, meg az OWL piacra dobott egy Genji hőskinézetet, de semmi izgalmas nem érkezett mostanában. 

A profik is érzik, hogy nem nagyon van mit csinálni, ezért sokan különböző kihívások teljesítésével próbálják meg elütni az időt. Az utóbbi mellett döntött a Bolgár bogur is, aki úgy próbált meg felhúzni egy fiókot a nulláról Grandmaster szintig Winstonnal, hogy kikapcsolta a HUD-ot, lenémította a játékot és a voice, illetve text chatet, a render minőségét meg levette 50%-ra. A művelet több mint 6 napot és 80+ órányi játékidőt vett igénybe, de hősünknek sikerült elérnie a célt, ha nagy nehezen is. 

Hozzá kell tenni, hogy bogur profinak számít a Tankok terén és több ezer órányi magas szintű meccs van mögötte, na meg korábban már véghezvitt egy hasonló kihívást, mondjuk az más meta volt. Ha kíváncsiak vagytok rá, milyen is ilyen körülmények között játszani, nézzétek végig a streamer utolsó közvetítését az alábbi videóban!

Ti várjátok már egyébként az Overwatch 2 megjelenését? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!