Befutott az Overwatch Anniversary esemény harmadik felvonása

Befutott az Overwatch Anniversary esemény harmadik felvonása

Befutott a Remix: Vol. 3, íme az új hőskinézetek!

Az elmúlt néhány hónapban a Blizzard bármennyire is ráfeküdt az Overwatch 2-re, jött például egy új hős, kaptunk egy RNG alapú és egy félig fizetős bétát, továbbá beleláttunk abba, milyen is lesz a battlepass rendszer, a fejlesztők mégsem terveznek újabb bétatesztet a játék októberi megjelenéséig. A döntést azzal indokolták, hogy elég visszajelzést kaptak a játékosbázistól és ezt a szűk két hónapot arra szeretnék használni, hogy kipofozzák a projektet. 

A közeljövőben tehát Overwatch 2 nélkül maradunk, vígaszdíjul viszont megérkezett az Overwatch Anniversary Remix: Vol 3. esemény, ami során ismét új, átdolgozott hőskinézetekre csaphatunk le. Az event pár perccel ezelőtt indult és egészen augusztus 30-ig tart, a korábbiakhoz hasonlóan pedig ezúttal is minden héten más kihívás vár ránk. 

A fenti videó tanulsága alapján Tracer, Genji, Pharah, Soldier:76, D.Va, illetve Baptiste kap remixelt skineket, továbbá a heti kihívások során a Comic Book Tracert, a Marammat Symmetrát, továbbá a Kyōgisha Hanzót zsebelhetjük be. Ha kíváncsiak vagytok az új hőskinézetekre, kattintsatok az alábbi képre és fussátok át a galériánkat!

Az event korábbi hőskinézeteit ebben a cikkben tekintitek meg. Nektek melyik jön be a legjobban? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!