R6S: A Team Empire kirúgta a csapatát, de a PWNZ tovább folytatja a versenyzést

R6S: A Team Empire kirúgta a csapatát, de a PWNZ tovább folytatja a versenyzést

Az orosz szervezet márciusban került nehéz helyzetbe és eddig tudták halasztani az elkerülhetetlent.

Hónapok óta várható volt sajnos, hogy az olyan orosz csapat, mint például a Team Empire, nem tudja majd a végtelenségig húzni helyzetét, az országot sújtó szankciók miatt. Tegnap be is jelentették, hogy megszakítják az együttműködésüket a jelenleg EUL-ben játszó csapattal, a PWNZ-vel.

Kicsit több, mint egy hónapja annak, hogy Niko2K elmesélte milyen körülmények közé kényszerítik a játékosokat az orosz szervezetnél. Az orosz invázió elkezdődése miatt rengeteg szankciót kapott az ország, ami az e-sport egyesületeket sem kímélte. A PWNZ menedzsere, Igor "TheRealestRussian" Obukhov elárulta, hogy a Team Empire napi szinten hagyta cserben őket, egészen márciustól kezdve.  Niko2K elmondása szerint a helyzet júliusban annyira eldurvult, hogy kénytelen volt csak kenyeret enni 2-3 napig, miután komplikációk merültek fel a bankjával kapcsolatban. Megemlítette azt is, hogy néhány hét után már csak úgy jutott pénzhez, ha eladta különböző eszközeit, billentyűzetét, egerét, stb.

A PWNZ utolsó helyen végzett az EUL Stage 1 és 2-ben is, miután összesen 5 és 8 pontot sikerült szerezniük a ligában. A csapat két meccset nyert meg rendes játékidőben a teljes szezonban, plusz három győzelmet zsebeltek be hosszabbításban. A körülmények ismeretében ez a teljesítmény teljesen érthető, senki nem hibáztatja őket. El is érkezett a búcsú ideje, a Team Empire elköszönt egykori csapatától. Az ötös azonban megmarad, egyedül, de folytatják útjukat az EUL Stage 3-ban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!