Kiszivárgott felvételek láttak napvilágot az Overwatch 2 következő hőséről, Kirikóról!

Nem csak képek, de a karakter eredettörténetét bemutató animációs rövidfilm is felkerült a netre.

Kevesebb mint egy hónap van már csak hátra az Overwatch 2 érkezéséig és a fejlesztők úgy határoztak, kicsit visszavonulnak és a béta alatt szerzett adatok segítségével felkészítik a projektet a premierre. Szerencsére az internet népe nem nagyon bír magával és tegnap kiszivárgott, hogy a startkor kapunk egy új hőst Kiriko személyében, aki már feltűnt a játék pár hónapja kiadott hivatalos előzetesében, mint az össze vissza ugráló szellemróka. 

Úgy tűnik, a megjelenés közeledtével a szivárogtatók nem pihennek, éjjel ugyanis felrakták a netre a szóban forgó karakter eredettörténetét bemutató animációs rövidfilm egy befejezetlen változatát. A felvételek alapján Kiriko egy fiatal japán lány, aki összetűzésbe keveredik a Hashimoto klán rosszfiúival, harc közben pedig két kést és ügyességét, na meg gyógyító képességeit használja.

Érdekesség, hogy az ITT elérhető (jelszó: overwatch) befejezetlen rövidfilm alapján Kiriko akrobatikus harcművész képességei mellett meg tud idézni egy rókaszellemet, ami nem csak nagy erőt ad neki és teleportációra alkalmas képességeket, de tradicionális japán tori kapukat is képes megidézni segítségével, hogy meggyógyítsa és felpörgesse társait. A látottak alapján egy igencsak izgalmas hősnek ígérkezik Kiriko és alig várjuk, hogy a Blizzard hivatalosan is leleplezze őt! Nektek egyébként hogy tetszik a karakter? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!