R6S: Itt az új Brutal Swarm battle pass

R6S: Itt az új Brutal Swarm battle pass

Az új battle pass valószínűleg az egyik legizgalmasabb újdonság a szezonban.

A Rainbow Six Siege szeptember 6-án üdvözölte a legújabb operátort, Grimet aki az Operation Brutal Swarm részeként érkezett a játékba. Messze nem ez az egyetlen izgalmas újdonság most a játékban, új szezonnal többek között egy új battle pass is érkezett a boltokba! A legfontosabb kérdés, vajon megéri megvenni?

Szerencsére nem túl drága az új pass, mindössze 10 dollárra van szükséged a megvásárlásához, ami nagyjából 4000 forint. Ezért a pénzért sokféle új kozmetikumhoz férhetsz hozzá, lássuk is, hogy milyen újdonságokat szerezhetünk ebben a szezonban. 

Fegyver skinek

Az előző szezonban Team Wolfguard volt a főtéma. Most a Team Nighthaven ideje jött el, ugyanis a legtöbb skin az ő fegyvereikre lett kiadva. Az Operation Brutal Swarm Battle Pass 16 különböző fegyverskint tartalmaz, íme a legjobbak:

Smoke és Mute számára nem ez az első eset, hogy egy igazán kreatív designnal bővül a fegyverük. Az M590A1 shotgun ismét helyet kapott a passben.

Amikor Valkyrie Deagle-jére gondolunk, akkor valószínűleg az arany skin jut eszünkbe először. Mostantól a Compact Intruder lehet az új kedvence a játékosoknak.

Hasonló a design, mint a Deagle skin esetében, azonban ez egy elsődleges fegyverre használható és legendary. Smoke és Nokk FMG-9 fegyverére tehetjük fel.

Kiegészítő skinek

Az Operation Brutal Swarm Battle Pass összesen három különböző kiegészítő kinézetet tartalmaz. A legelső ilyen skin a Haven Troubleshooter, ami az M590A1 shotgunnal használható. Ez ugyan nem a legszebb skin a listán, de elég jó párost alkothat a shotgun skinnel. Sokat ugyan nem fogjuk látni, ezen a fegyveren elég kicsik a scopeok és sokan nem is használják őket. 

A Poisonous Membrane egy univerzális skin, vagyis bármilyen kiegészítőre rárakhatjuk. Ez a kékes-zöldes színvilág pedig szinte tökéletes választás, sok fegyveren jól mutathat.

Végül a Cloaked Interloper, ami csakis az FMG-9 fegyveren használható. Aki nem szereti túlbonyolítani a skinjeit, annak ez tökéletes választás lehet.

Operátor kártyák és hátterek

A battle passben nyolc operátor háttér található, melyek közül egy univerzális háttér, a legtöbb téma pedig követi az operátorához kapcsolódó történet mintáját.

Ahogyan a háttereknél láttuk, az operátor kártyák között is kettő plusz darab található ebben a szezonban. Az operátorok kinézete nagyjából megegyezik a hátterükkel, így remek párosítást alkotnak egymással.

Megéri megvenni a Brutal Swarm Battle Passt?

A szépség persze relatív, de ezekkel az újdonságokkal nem vállalt túl nagy kockázatot a Ubisoft. Olyan skineket pakolt a csomagba, melyek között mindenki megtalálja a kedvencét. A battle pass tartalmas, olcsó, összesen több mint száz különböző kozmetikumot tartalmaz, valamint Alpha Packet és Bravo Packet is. Alig négyezer forintért, ez egy egész jó befektetésnek tűnik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!