R6S: Animációs filmen a játék legújabb operátora

Rövid, ám annál látványosabb animációs videón mutatkozik be a Nighthaven legújabb tagja.

A Rainbow Six Siege operátorainak a listája nem rég bővült, hiszen az Operation Brutal Swarmmal érkezett meg a karakterek közé Grim. A Ubisoft szereti aprólékosan kidolgozni a karakterei háttértörténetét, így most Grim eredetét kezdték el kibővítani, méghozzá egy rövid, de látványos animációs videóval. Grim Szingapúrban nőtt fel, amihez remekül passzol az animáció helyszíne. A videóban a dzsungel közepén láthatjuk őt, ahogy egy adatkulcsot kell védelmeznie egy ismeretlen támadótól.  

Megtudtuk, hogy Grim Szingapúrban nőtt fel, legnagyobb ellenfele pedig egy másik Rainbow Six Siege karakter, nem más, mint a dán operátor, Nokk. Nokk kapott egy megbízást, miszerint el kell lopnia a QRC-nyilvántartásokat Grim orra alól. Ezekben a nyilvántartásokban szerepelt, hogy QCR-töltényeket találtak Masayuki Yahata halálának a helyszín, annak az embernek a közelében, akinek Azami dolgozott. 

A QCR (Quantum Concepts and Robotics) annak a R&D-osztálynak a rövidítése, amit Grim társa, a szintén Nighthavenbe tartozó Osa ural. Grim és Nokk egymással harcol, de Grimnek sikerül felfednie Nokk hollétét a saját eszközeivel. Miután sikerült megszereznie az adatokat melyekért valójában jött, Nokk egy elterelő robbantást használ, aminek köszönhetően szinte észrevétlenül kiugrik az épületből és egyenesen egy csónakon landol, amivel Zeroval együtt elmenekülnek a helyszínről. 

Ki is valójában Grim a Siege legújabb operátora?

Grim egy szingapúri operátor, hármas gyorsasággal és egyes páncélzattal rendelkezik, egy igazi entry fragger karakter. A gadgetje az úgynevezett Kawan Hive Launcher, amivel néhány másodpercig tudjuk másodpercenként spotolni a támadókat. Segítségével könnyedén megakadályozhatjuk a roamoló védők mozgását, valamint remek párost alkotnak Lionnal, Jackallal és Dokkaebivel. Bővebben itt olvashatsz róla.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!