R6S: Nokk olyan erős, hogy az már nevetséges

R6S: Nokk olyan erős, hogy az már nevetséges

Sem NAL-ben, sem EUL-ben nem éli túl a ban phasek túlnyomó többségét. 

Az utóbbi néhány szakaszban többször átformálták és újítgáttak Nokkot, hogy Zofia vagy Finka alternatív verziójaként jelenhessen meg a játékban. Persze ahogy az lenni szokott, bőven túllőttek a célon, rendkívül erős lett a karakter, a Stage 3-ban majdnem minden meccsen kibannolták őt, legyen szó amerikai vagy akár európai meccsről.

Nokk legfőbb ereje a sokoldalúságában rejlik. Ő az egyik a négy operátor közül, aki HE-gránátot és hard breach töltetet is tud hozni a csatatérre, valamint Impact EMP-gránátja is van ami, nagyjából annyit jelent, hogy lerakótól függetlenül csaknem bárhova be tud illeszkedni és tökéletes a solo flankelésre. Ha ez nem lenne elég, a nemrég bevezetett recoil változások Nokk fegyverét egy egyszerűen használható lőfegyverré tették és mivel a hangtompító sem jelent már veszteséget a sebzésben, jóval alattomosabb karakter mint, valaha. 

Ez a sok pozitív újdonság egészen odáig fajult, hogy most már tízből kilenc meccsen kibannolják NAL-ben és EUL-ben is. Az egyetlen meccs ,ahol bent hagyták a játékban a Soniqs vs. SSG  összecsapás volt Skyscraperen, ahol folyamatosan repickelték őt minden körben. Egyetlen egy körben játszottak vele összesen a meccsen.

Európában a másik öt bann között szerepelt Hibana, Dokkaebi, Flores, Osa és Ying neve, mindannyian egyszer lettek kitiltva. Ez masszív változásnak számít a Stage 2-höz képest, ott ugyanis a legtöbbször bannolt operátorok között még Thatcher, Finka, Nokk, Maverick és Hiaban szerepelt. Észak-Amerikában a többi bant Amarura, Yingre, Maverickre és Nomadra tartották meg. Az előző Stage alatt Amaru egyetlen egyszer se lett kitiltva, míg Ying 45 meccsből ötször, Nomad egyszer és Maverick összesen kilencszer.

Ezt olvastad már?

Nem mehetünk el amellett sem, hogy Dokkaebi mennyire népszerű lett a buffja után. Ha aktiválja a Logic Bomb eszközét, a halott játékosok már nem tudják kinyomni ami annyit jelent, hogy a kamerákat se tudják figyelni. Ő egy remek választás lett abban az esetben, ha a támadók könnyedén el szeretnék vágni a védőket az információszerzéstől. 

Egyelőre még csak két napja tart az új Stage, de már most észre lehet venni, hogy milyen nagy változást hozott magával az új szezon kompetitív szinten is. Kíváncsian várjuk, hogy ez vajon előnyére válhat-e a játéknak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!