Elkészült az eddigi leglátványosabb mod a Marvel's Spider-Manhez

Elkészült az eddigi leglátványosabb mod a Marvel's Spider-Manhez

Két lehetőséget tudok elképzelni: vagy lenyűgöz, vagy elszédít. Esetleg mindkettő egyszerre.

Azt hiszem ez egy olyan pillanat, amikor kikapcsolhatjuk mára az internetet, mert már láttunk mindent. Ugyanis elkészítették az eddigi legmenőbb modot a Marvel's Spider-Manhez. Pedig láttunk már cifra, beteg és remek próbálkozásokat is. Azonban ez most túlszárnyalja mindet. Mi váltotta ki ezt a lelkesedést?

Jedijosh920 munkája igazán fantasztikus lett. Az eddigi modok a karaktert érintették, de ez most más. Ugyanis kaptunk egy belsőnézetes, FPS-modot! Jól olvastad! Pókember szemszögéből láthatjuk a világot, ebben a nézetben szelhetjük New York utcáit, mászhatunk a falakon és mutathatunk be szuperhős-leérkezést. Valami egészen hihetetlenül látványos az is, ahogy kilőjük a pókhálókat.

Az Insomniac alkotása tehát egy teljesen új perspektívából látható. Az alábbi videóban láthatsz ízelítőt belőle. Az élmény nagyon intenzív. Azoknak, akik hajlamosak szédülni, csak óvatosan ajánljuk, mert megdolgoztatja a gyomrot és a szemet. Azonban fantasztikusan működik! A mozgás még mindig egyértelműen meghatározható, végig tudjuk merre van az előre, és a részletekre is gondolt a modder: hintázás közben előrelendül a lábunk, mászáskor a kezünk hitelesen tapad a falhoz. Hiányérzetünk amiatt lehet, hogy harcjelenet nem látható, bár valószínűleg az még nagyobb káosszá fajulna. Ideális megoldás lehet esetleg az első és harmadik személy közötti váltás lehetősége a játékmenet igényeitől függően. Aztán lehet egy kis munka után ez is tökéletesen működik majd. Ugyanis ez a mod még nem letölthető. Amikor elkészül, valószínűleg megtalálod a NexusMods oldalán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik az FPS-mód?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %