Egy mesterséges intelligencia megjósolta hogyan nézhet majd ki a PS6

Egy mesterséges intelligencia megjósolta hogyan nézhet majd ki a PS6

Ettől azért reméljük mutatósabbak lesznek a jövő játékkonzoljai.

A napokban röppent fel a pletyka, mely szerint a Sony egy újfajta PS5-ön dolgozik, ami egy egészen egyedi funkcióval érkezhet majd. Erről itt olvashattok bővebben. Jól megy a Sony sora, amennyire csak engedik a készletek, viszik a PS5-öt, mint a cukrot, de bőven van még piaca az Xbox Series X/S-nek, a Nintendo Switchnek, sőt, újabban már a Steam Deck is roppant felkapott.

Messze van még a következő konzolgeneráció, ami azért reméljük nem úgy fog kinézni, mint a következő képeken. Láttunk már mostanában olyat, hogy valaki művészeti versenyt nyert egy mesterséges intelligencia használatával, de alkotta már újra MI a Trónok harca vagy éppen a Harry Potter szereplőit is. Ezúttal a játékkonzolokra engedték rá egy programot, a MidJourney-t, ami az aktuálisan elérhető információk tükrében megpróbálta megjósolni a következő konzolgeneráció küllemét, köztük például a PlayStation 6-tal. Hát... azért reméljük ettől mutatósabbak lesznek.

Íme a Nintendo Switch 2 a MidJourney szerint (A galériáért kattints a képre)

A képzeletbeli PS6 és Xbox Series 6 még úgy ahogy mutatósak is, de a kontrollerek... ember legyen a talpán, aki ezekkel élvezetesen tudna játszani. Néhány év múlva visszatérünk majd ezekhez a képekhez, megnézzük, hogy mennyit is tévedett az MI, ha már előttünk lesznek az újgenerációs konzolok kinézetei. Addigis bízzunk benne, hogy valójában nem a MidJourney tervezi majd a jövő konzoljait.

MÉG TÖBB MI KÉSZÍTETTE ÉRDEKESSÉG

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!