R6S: Így találhatsz csapatot magadnak a játékon belül

R6S: Így találhatsz csapatot magadnak a játékon belül

A squad finder segítségével bármikor megtalálhatod a legjobb csapatot, legalábbis papíron.

Mindannyian ismerjük az érzést, amikor az ismeretlen csapattársaink nem kommunikálnak egymással, ami rosszabbnál rosszabb döntéseket eredményez. Ez elég frusztráló tud lenni, épp ezért a legtöbben egy előre összeállított csapatban játszanak, lehetőleg barátokkal, ismerősökkel. De mi lesz, ha a szokásos csapatodból valaki épp nem ér rá, vagy pont te vagy az egyetlen aki játszani szeretne? Erre is van megoldás, bár azért nem a legjobb.

Squad Finder

A Ubisoft a Biborggal karöltve létrehozott egy közösségi platformot, amivel úgy találhatunk magunknak csapattársakat, hogy azok igazodjanak mi a statisztikáinkhoz és játékstílusunkhoz, ez a Squad Findernek. Az algoritmus a te szinted, tudásod és szokásaid alapján kiválogatja a számodra legmegfelelőbb csapattársakat, akik szintén játékos társakat keresnek, aztán már mehet is a meccs. A rendszer még azt is figyeli, hogy használsz-e mikrofont, ha nem, akkor csapattársaidat is ehhez igazítja. A Squad Findert itt éred el.

Szerencsére a Squad Finder használata pofonegyszerű:

  • Lépj be az Ubisoft fiókodba
  • Hozd létre a profilodat, ehhez meg kell adnod a régiódat, az időzónádat, nyelvedet, kedvenc operátoraidat és a játékstílusodat mind védő mind támadó oldalon
  • Állítsd be a keresési feltételeid, melyik játékmódokat szeretnéd játszani és milyen operátorokkal tervezed ezt
  • Tölts ki egy naptárat, amivel jelzed a jövőbeli csapattársaidnak, hogy nagyjából mikor szoktál játszani
  • Ezután a Squad Finder kilistázza az összes meccset, ami elérhető a számodra
  • Nézd meg a jelöltek profiljait
  • Ha szimpatikusak, küldj nekik egy felkérést

A Squad Finder egy teljesen online platform, nincs szükséged arra, hogy bármit letölts. Megeshet, hogy épp nem találsz hozzád illő csapattársakat, de ezen is segíthet ha használod a share on Twitter opciót, amivel még több platformra juttatod el a felkérésedet.

Persze így is benne van a pakliban, hogy nem lesz olyan élvezetes a csapatmunka, mint barátaiddal, de aki veszi a fáradtságot, hogy használja ezt a rendszert, az már valószínűleg nem az átlag toxic, okoskodó, kártékony játékos lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!