DeadFox régi csapattársát is leigazolhatja a NaVi

DeadFox régi csapattársát is leigazolhatja a NaVi

Gyakorlatilag újraindítja magát a NaVi, teljesen új VALORANT felállást terveznek.

2021 júniusa óta van VALORANT csapata a NaVi-nak, amivel legalább akkora sikerekre pályáznak, mint például a CS:GO alakulatukkal. Az utóbbi hónapokban azonban szétesett az ötös, jelenleg egyetlen aktív játékosuk sincs, de ez hamarosan megváltozhat. Ha minden jól megy, nemsokára új csapatot igazolhatnak, ráadásul nem is akármilyet!

A G2 pont lemaradt róla, de a NaVi elcsípte. Természetesen a VALORANT új franchise rendszeréről van szó, amivel egy új szintre emeli Riot a játéka e-sport vonalát és amivel hosszú távú lehetőséget biztosít azoknak a profi csapatoknak, akik készek voltak elkötelezni magukat a VALORANT mellett.

A Natus Vincere is részese ennek, de mégis milyen csapattal? Ha minden jól megy, akkor az FPX-ötösét szerezhetik meg, a jelenlegi pletykák szerint egyszerűen kivásárolják őket. Mivel az FPX nem része a franchise rendszernek, részükről is érthető, ha inkább eladják a csapatot.

Ezt láttad már?

Ennek a csapatnak pedig tagja az a Kyrylo "ANGE1" Karasov is, aki anno a HellRaisers CS:GO csapatát irányította, többek között DeadFox mellett. Az ukrán irányító az elsők között volt, aki CS:GO-ról VALORANTra váltott és azóta is kergeti álmait a Riot lövöldéjében.

A DotEsports értesülései szerint a NaVi hamarosan bejelentheti a csapat kivásárlását, ám még az is benne van a pakliban, hogy Ardis "ardiis" Svarenieks saját akaratából más utat keres magának és nem tart a többiekkel a NaVi-hoz. Meglátjuk, az biztos, hogy a jelenlegi értesülések szerint a következő lehet majd a NaVi 2023-as VALORANT felállása:

  • Kyrylo "ANGE1" Karasov
  • Andrey "Shao" Kiprsky
  • Pontus "Zyppan" Eek
  • Dmitry "SUYGETSU" Ilyushin
  • Ardis "ardiis" Svarenieks

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!