Hirdetés

DeadFox régi csapattársát is leigazolhatja a NaVi

Gyakorlatilag újraindítja magát a NaVi, teljesen új VALORANT felállást terveznek.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

2021 júniusa óta van VALORANT csapata a NaVi-nak, amivel legalább akkora sikerekre pályáznak, mint például a CS:GO alakulatukkal. Az utóbbi hónapokban azonban szétesett az ötös, jelenleg egyetlen aktív játékosuk sincs, de ez hamarosan megváltozhat. Ha minden jól megy, nemsokára új csapatot igazolhatnak, ráadásul nem is akármilyet!

A G2 pont lemaradt róla, de a NaVi elcsípte. Természetesen a VALORANT új franchise rendszeréről van szó, amivel egy új szintre emeli Riot a játéka e-sport vonalát és amivel hosszú távú lehetőséget biztosít azoknak a profi csapatoknak, akik készek voltak elkötelezni magukat a VALORANT mellett.

A Natus Vincere is részese ennek, de mégis milyen csapattal? Ha minden jól megy, akkor az FPX-ötösét szerezhetik meg, a jelenlegi pletykák szerint egyszerűen kivásárolják őket. Mivel az FPX nem része a franchise rendszernek, részükről is érthető, ha inkább eladják a csapatot.

Ezt láttad már?

Ennek a csapatnak pedig tagja az a Kyrylo "ANGE1" Karasov is, aki anno a HellRaisers CS:GO csapatát irányította, többek között DeadFox mellett. Az ukrán irányító az elsők között volt, aki CS:GO-ról VALORANTra váltott és azóta is kergeti álmait a Riot lövöldéjében.

A DotEsports értesülései szerint a NaVi hamarosan bejelentheti a csapat kivásárlását, ám még az is benne van a pakliban, hogy Ardis "ardiis" Svarenieks saját akaratából más utat keres magának és nem tart a többiekkel a NaVi-hoz. Meglátjuk, az biztos, hogy a jelenlegi értesülések szerint a következő lehet majd a NaVi 2023-as VALORANT felállása:

  • Kyrylo "ANGE1" Karasov
  • Andrey "Shao" Kiprsky
  • Pontus "Zyppan" Eek
  • Dmitry "SUYGETSU" Ilyushin
  • Ardis "ardiis" Svarenieks

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!