NAF szerint magabiztosak a Cloud9 ellen, HObbit nem így látja

NAF szerint magabiztosak a Cloud9 ellen, HObbit nem így látja

A két csapat holnap játszik egymás ellen az ESL Pro League elődöntőjében. Kövessétek velünk a magyar közvetítésen, hogy kinek lesz igaza!

A Cloud9 és a Liquid nem is olyan régen, egészen pontosan múlthét vasárnap játszottak egymás ellen legutóbb. Akkor a meccsnek nem volt jelentősége a C9 részéről, ők már rég továbbjutottak. A Liquidnek viszont ez egy élet-halál harc volt, hiszen 2-0-s győzelem kellett a rájátszás eléréséhez. Végül ez összejött nekik, méghozzá YEKINDARnak köszönhetően, aki fenomenálisan játszott a szupervasárnapon.

Az ESL Pro League 16. szezonjának rájátszása most úgy hozta, hogy szombaton már jön is a második menet a két nagy amerikai szervezet játékosai között, ráadásul egyenlő tétekkel, mert a győztes a döntőbe jut. A játékosok pedig izgatottan várják ezt, már meg is indult a csatározás köztük, igaz, egyelőre csak szóban. NAF szerint nekik ez egy kényelmes helyzet, mert YEKINDAR nagyon jól ismeri a Cloud9 összes trükkjét a VP-s időkből. HObbit szerint ez ugyan igaz, de az csak egy illúzió, hogy ez megkönnyítené a dolgukat – holnap szeretnék ezt bizonyítani is.

NAF

„Őszintén, YEKINDAR nagyon okos, nagyon jól ismeri a Cloud9 játékát. Rengeteget tud mondani arról, hogy mit hogyan csináljunk ellenük és látjuk, hogyan akar játszani, megnőtt az önbizalmunk ettől. Úgy hisszük, rendszerben a legjobb játszani ellenük, szóval amikor a Cloud9-nal találkozunk, mindannyian magabiztosan és izgatottan vágunk bele a játékba.”

HObbit

„Meglátjuk. Mint [NAF] mondta, YEKINDAR tudja mit csinálunk, mert rengeteget játszottunk ellene, amikor a VP/Outsidersben volt. Persze, hogy tud mindent, ez egy dolog. Az egy másik dolog és majd meglátjuk, hogy szerintem nem kényelmes nekik a mi csapatunk ellen játszani, ez talán egy illúzió lehet. Ők így gondolják, de én nem értek egyet vele és ezt holnap be is fogjuk bizonyítani.”

EPL MENETREND, KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League 16. szezonjának rájátszása keddtől vasárnapig tart az alábbi képen is látható menetrend szerint – az időpontok egyeznek a magyarországi időzónával. Kövessétek velünk a világ legjobb csapatait élőben, magyar nyelven az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu pontgyűjtő felületén!

Forrás: ESL

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KI JUT BE A DÖNTŐBE?

  • 25 %
  • 75 %