Nehéz helyzetben Bende, de van még esélye az eFootball Eb C csoportjában

TrollFoci-Hálószaggató Esport játékosa, BendeJuice a Magyar E-sport Válogatott színeiben ott lehet a montenegrói Európa-bajnokság, már túl is van az első napján!

Szeptember 7-ével útjára indult az IeSF eFootball Európa-bajnokság, ahol Magyarország színeiben a HUNESZ válogatóversenyét megnyerő BendeJuice ragadhatott kontrollert és bizonyíthatott a kontinens legjobbjai ellen. A TrollFoci-Hálószaggató Esport e-sportolója a C csoportba került Izrael, Grúzia és Koszovó mellett.

A lebonyolítást illetően fontos megjegyezni, hogy mindenki ellen Bo1-es mérkőzéseken dőlt el a 3 pont sorsa, viszont a mai három találkozónak csütörtökön visszavágói is lesznek. Bende először grúz ellenfelével mérkőzhetett meg. Egy gyors gólváltást követően egészen jól állt, többet birtokolta a labdát, azonban a támadóharmadban sok pontatlan és eladott labdája volt. Ezeket a hibákat pedig a vele szemben ülő játékos végül megtorolta és a második félidőben kétszer is betalált. A 83. percben 3:1-es hátránynál még ugyan egyszer szépített hazánk legjobbja, de ennél többre már nem volt ideje.

Magyarország (Bende) 2:3 Grúzia

A második összecsapás ebből a szempontból még bosszantóbb volt, hiszen az izraeliek legjobbja már a 10. percben megszerezte a vezetést. Bendének volt néhány ígéretes támadása, gólt azonban nem sikerült elérnie, így újabb fájó vereséggel hagyta el a virtuális pályát.

Magyarország (Bende) 0:1 Izrael

A nap utolsó találkozóján az eddig szintén 0 pontot jegyző Koszovó ellen bizonyíthatott. A legjobb az lett volna, ha sikerül megvernie és ezzel begyűjtheti a 3 pontot, de sajnos nem kezdett jól. Egy nagyszerű kényszerítővel fűszerezett támadás végén ugyanis a koszovói játékos számára nagyon kedvezően pattant ki Bende kapusáról a labda, amit így a hálóba gurított, 1:0. A félidei szünetet követően a magyar játékosunk viszont megtáltosodott és két pazar akció után megfordította az állást. A hidegzuhany a 78. percben érkezett, egy jobb oldali szögletet, ha nagy nehezen is, de gólra váltott ellenfele, így 2:2-re módosult az eredmény. Idő és helyzet pedig már egyik oldalon sem nagyon, ezért kénytelenek voltak beérni mindketten az 1-1 ponttal.

Magyarország (Bende) 2:2 Koszovó

A többi eredményt is figyelembe véve jelenleg Grúzia vezet 9 ponttal, mögöttük Izrael 6-ot szerzett, a 3-4. helyen pedig Magyarország és Koszovó áll 1-1 ponttal. A csoportból a két legjobb biztosan, míg a harmadik helyezett a D, E, F csoport harmadikjaihoz mérten juthat majd tovább.

Bende további küzdelmeit csütörtökön, délelőtt 10 órától ti is figyelemmel követhetitek, méghozzá a már jól ismert csatornán: twitch.tv/esport3tv

Szeptember 8-an az alábbi menetrend szerint várhatóak a visszavágó meccsek:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!