Horror összegbe kerülnek az eredeti játék kozmetikai cuccai az Overwatch 2-ben

Több mint 5 millió forintba kerülne, ha minden skint és egyéb dolgot meg akarnánk szerezni. 

Nagy nap van, ugyanis este indul az Overwatch 2 és végre valahára új korszak kezdődik a franchise életében. Akik azt hinnék, a Blizzardnál csak ráírták a dobozra, hogy 2, súlyosan tévednek, ugyanis nem csak új hősök, mechanikák vagy pályák érkeznek a játékba, de egy teljesen új üzleti modell is és egy battle pass rendszer. Utóbbinak köszönhetően végtelen mennyiségű tartalmat kapunk majd, ráadásul az OWL irányításáért felelős John Spector nemrég kifejtette, hogy akár külsős együttműködések is jöhetnek majd, mondjuk egy Naruto Genji skin, vagy egy King Kong Winston

Újdonságokban tehát nem lesz hiány és erősen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha mindent is meg akarunk szerezni, de ez érvényes az Overwatch-ban érkezett régi kozmetikumokra is. Eddig ugye játékkal ki tudtuk farmolni a ládákat és a currency-t, az OW2 indulásával viszont érkezik a shop, ahol borsos árért tudjuk csak megvenni a korábbi eseményekhez készített hőskinézeteket. Egy redditor nemrég utána is számolt, hogy az új rendszerben mennyibe kerülne egy friss játékosnak, ha minden cuccot be szeretne szerezni és az összegtől dobtam egy hátast. Habár egy Legendary skin mondjuk csak 16 dollár, van belőle egy rakat, hozzá véve ehhez a többi dolgot, a végösszeg meghaladja a 12 ezer dollárt, vagyis az 5.1 millió forintot. 

via: reddit

Nincs könnyű dolga tehát egy mezei kezdőnek és utólag belegondolva még nekem is, aki amúgy rühelli a kozmetikumokat, talán többet kellett volna farmolnom az eventes skineket. Na mindegy, ez a hajó elúszott és kár keseregni, majd meglátjuk egyáltalán érdemes-e beruházni bármire is. Viszlát a túloldalon! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!