Overwatch 2: Kiriko is megkapta saját animációs rövidfilmjét

Overwatch 2: Kiriko is megkapta saját animációs rövidfilmjét

A Blizzard hivatalosan is kiadta a rövidfilmet, ami pár hete félkész állapotban kiszivárgott. 

Kedd este hosszú várakozás után megérkezett az Overwatch 2, azonban a játékosok nem feltétlenül örülhettek, ugyanis a szerverek stabilitási problémákkal küzdöttek, ráadásul hatalmas sorok alakultak ki a bejelentkezésnél. Ettől függetlenül a játék nagyon rendben van, a meccsek pörgősek, az  optimalizálás kiváló, temérdek új tartalom van, ráadásul megérkezett a játék legújabb supportjának számító Kiriko is.

 

A karakter neve és kinézete egyébként sajnos idő előtt kiszivárgott, ezért a Blizzard kicsit kapkodva oldotta meg a bemutatását, minden csinnadrattát mellőzve. Kaptunk először egy sima előzetest hozzá, plusz a fenti cikkben található rendkívül aranyos eredettörténetet, az animációs rövidfilm azonban Oscar-bácsihoz hasonlóan nem nagyon gyütt az elmúlt egy hétben. Szerencsére a stúdió nem felejtette el, hogy tartozik és pár órája bemutatták a szimplán Kiriko címre keresztelt videót, amit az alábbiakban tudtok megtekinteni. Jó szórakozást!

Kiriko tehát a felnőttség peremén héderezik és a Shimada-klán egykori fegyvermesterének számító anyukája éppen ránéz, mizu vele és miért él egy lepukkant környéken, miközben a Hashimoto banda tagjai elkezdik terrorizálni kedves szomszédját és annak unokáját. A fiatal lánynak sem kell több és rögtön védelmükre kel, jön egy kis hip-hopra eljárt nindzsucu, ugrabugráló rókaszellem, meg menekülő rosszfiúk, a végén meg anya és lánya ismét egymásra találnak és rendezik nézeteltéréseiket. Ha pontoznom kéne a dolgot, 10/10 volt a kisfilm! Nektek hogy tetszett? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!