Világhírű gyorsétteremmel köti első együttműködését az Overwatch 2

Világhírű gyorsétteremmel köti első együttműködését az Overwatch 2

Egyelőre azonban még csak sejteni lehet, miről is lesz szó. 

Október 4-én indult világhódító útjára az Overwatch 2, hogy visszaszerezze a franchise megkopott dicsfényét a játékosoknál. A Blizzard teljesen új üzleti modellel és rengeteg átalakítással szeretné elérni mindezt, ráadásul a fejlesztők úgy határoztak, hogy a jövőben Fortnite-hoz hasonló együttműködésekkel szeretnék növelni a játék hírnevét. Jöhet például a Naruto Genji skin? 

Nem is kellett sokáig várni az első partnerig, nemrég ugyanis a McDonalds hivatalosan is bejelentette, hogy közös projekten dolgoznak az Overwatch 2-vel. Mielőtt azt hinnétek, Mekis skinek jönnek a játékba (Egyébként már vannak a Florida Mayhem OWL csapat alapskinjei személyében hehe), valószínűleg inkább az Overwatch karakterek figurái kerülnek majd be a gyorsétterem Happy Meal menüjébe. Remélhetőleg nem kell már sokat várnunk az igazságra, ha tippelnem kéne, akkor pár hét és kiderül, miben mesterkedik Ronald McDonald és a Blizzard. 

Érdekesség, hogy a játékban már feltűnt egy novemberben érkező régiós promóció részeként néhány spray, bár ezek elég csekély jutalmat jelentenének egy nagy volumenű együttműködéshez, viszont már tudjuk, hogy hamarosan tényleg kapunk néhány infót a projektről. 

Szerintetek melyik lesz a következő cég, amivel együttműködési megállapodást köthet a Blizzard? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!