IESF vb: kisorsolták a Magyar E-sport Válogatott Tekken-játékosának csoportját is

IESF vb: kisorsolták a Magyar E-sport Válogatott Tekken-játékosának csoportját is

Genzo ellenfelei Kanadából, Ausztráliából és Jamaikából érkeznek majd. Hajrá Magyarország, hajrá Genzo!

Balin rendezik meg a Nemzetközi E-sport Szövetség (IESF) által életre hívott világbajnokságot december 3. és 12. között – a HUNESZ révén delegálhatunk magyar játékost a tornára. Lesz tehát magyar résztvevője is az eseménynek, az offline rendezvényre ugyanis kijutott Genzo, hazánk e-sport válogatott Tekken 7 játékosa. Genzo már tavaly is bizonyított, az itthoni válogatóversenyen aratott győzelmét követően az európai selejtezőben is helyet kapott. Ott viszont már nem jött össze akkor a bravúr, Izrael, Észak-Macedónia és Lengyelország is jobbnak bizonyult akkor, de most itt egy újabb bizonyítási lehetőség. Balin a világ 42 legjobb játékosa mérkőzhet meg egymással a világbajnokságon. Magyarország ellenfelei között lesz Kanada, Ausztrália, Jamaika és a Team IESF (Oroszország) kiválasztottja is.

A csoportkörök során minden egyes ellenféllel egy Bo3-as összecsapáson kell megvívnia mindenkinek, egy meccs pedig maximum 5 menetig tarthat, így tehát 2 meccset kell nyerni a győzelemért. A magyar e-sport válogatott játékos, Genzo mérkőzéseinek menetrendje – zárójelben a magyar idő:

  • 2022. december 3., 17:20 (10:20): Team IESF (Oroszország) - Magyarország
  • 2022. december 3., 18:40 (11:40): Magyarország - Kanada
  • 2022. december 3., 20:00 (13:00): Jamaica - Magyarország
  • 2022. december 4., 10:20 (03:20): Magyarország - Ausztrália

A csoportokból az első két helyezett jut be a rájátszásba. Szurkoljuk ki együtt Genzo-győzelmeit! A magyar közvetítés részleteire egyelőre váratnak mgaukra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!