FIFA 23: Ők a legnépszerűbb támadók a közösség körében

FIFA 23: Ők a legnépszerűbb támadók a közösség körében

A közösség ezekre a támadókra esküszik.

A FIFA 23 Ultimate Team már javában zajlik, lassan két hónapja gyűjtögetik a játékosok a kártyákat, mostanra már sokan komoly csapatot állítottak össze maguknak. Azonban az EA folyamatosan jön ki az újabb promóciókkal, újabb különleges kártyákkal, amelyek nagy többségében jobb értékekkel rendelkeznek az alap aranykártyáknál. Ennek ellenére a top sztárok alapverzió is jól működnek, könnyebb is őket megszerezni, így sok kezdőben megtaláljuk őket. De mely futballisták a legnépszerűbbek? A FUTBIN adatbázisa alapján elhoztuk nektek a tíz legnépszerűbb támadót.

Elindult a világbajnokság, Ecuador 2-0-ra legyőzte a nyitómérkőzésen a házigazda Katar válogatottját, ma pedig már Anglia, Irán, Szenegál, Hollandia, az Egyesült Államok és Wales is megkezdi szereplését a tornán. A FIFA-ban pedig pörögnek a vb-tartalmak. a World Cup-mód, a Path to Glory, a FUT Heroes (2 csapattal már), vagy épp Flashback kártyák,  így nem meglepő, hogy az ezekhez tartozó lapok nagy népszerűségnek örvendenek. Lássuk tehát kik a legnépszerűbb CF és ST poszton játszó focisták (lehet, hogy az elsődleges pozíciója nem ez).

1. AL-OWAIRAN – WORLD CUP HEROES – 648 000-670 000

Rögtön egy olyan játékosról beszélünk, aki elsődlegesen CAM, de alternatív posztja az ST, de RM és RW pozíciókban is jól érzi magát. Az 55 esztendős egykori szaúdi válogatott játékosnak tulajdonítják minden idők egyik legszebb vb-gólját, amelyet 1994-ben Belgiumnak lőtt.

2. WłODZIMIERZ SMOLAREK – WORLD CUP HEROES – 0

A lengyel támadó nevéhez fantasztikus eredmények kötődnek, több, mint 200 alkalommal szerepelt a holland élvonalban, valamint tagja volt a 1982-es spanyolországi világbajnokságon bronzérmes csapatnak. A bronzmeccsen Franciaországot verték meg 3-2-re. Most FUT Hero-verziójával te is végrehajthatod ezt a bravúrt.

3. ENNER VALENCIA – WORLD CUP STAR – 0

Ahogy a kártya neve is mutatja, a vb egyik sztárja lehet az ecuadori támadó, aki a nyitómeccsen háromszor is bevette a házigazda Katar kapuját, igaz az első találatot les miatt érvénytelenítették. Ennek ellenére fantasztikus formában van, és a dél-amerikai válogatott szeretne meglepetést okozni a világeseményen.

4. KYLIAN MBAPPÉ – GOLD CARD – 1 070 000-1 108 000

Mbappét talán egy futballszerető embernek sem kell bemutatni, az egyik legnagyobb szupersztár a teljes bolygón, az EA is annyira magasan értékeli, hogy még az alapverziójával is rengetegen játszanak, pedig annak is igen borsos ára van. Ahogy a világbajnok franciának is a valóságban.

5. CRISTIANO RONALDO – GOLD CARD – 160 000-215 000

Az ötszörös aranylabdás klasszis az utóbbi időben inkább botrányaival került az újságok címlapjára, de utolsó világbajnokságán szeretné felemelni a hőn áhított trófeát. A motivációjával biztos nem lesznek gondok, amennyiben nyerne a portugál nemzeti tizenegy, nem lenne meglepő a visszavonulása sem. A népszerűsége azonban mit sem csorbult, rengetegen használják az alapverzióját a FIFA 23-ban.

6. DARWIN NúñEZ – ONES TO WATCH – 230 000-235 000

A Liverpool sztárja idén nyáron igazolt a Ködös Albionba, ahol lassan indult el a gólgyár, de az utóbbi hetekben sikerült felvennie a fonalat. Ahogyan az EA is jelezte a kártyával, érdemes rá odafigyelni!

7. TOMAS BROLIN – WORLD CUP HEROES – 498 000-508 000

Az 1994-es világbajnokságon bronzérmes Svédország oszlopos tagja volt Brolin, akit a torna csapatába is beválasztottak. Két alkalommal volt az Év játékosa hazájában. Jó értékei miatt sokan használják a World Cup Hero-lapját a játékban is. 

8. ROMELU LUKAKU – WORLD CUP PTG – 75 000-85 000

A belga csatár sérülések miatt nehéz idényt fut, de ez a FIFA-t nem befolyásolja. 88-as Path to Glory kártyáját rengetegen használják, így neked is érdemes lehet kipróbálnod, amennyiben sikerül szerezned egyet. Már csak az a kérdés, hogy a belga aranygenerációnak is sikerül-e a siker ösvényére lépni?

9. MOISE KEAN – Inform – 17 750-22 000

Kean viszontagságos éveken van túl Torinoban, de az utóbbi hetekben ő is megtalálta a góllövő cipőjét, ami miatt bekerült a kilencedik Team of the Week csapatba is. Inform lapja népszerű is a játékosok körében.

10. DAVID GINOLA – HEROES – 1 677 000-1 955 000

Az ikonikus csatár egy elképesztően drága lappal rendelkezik, de ez nem tántorítja el a játékosokat attól, hogy megszerezzék, sőt a tíz leginkább népszerű támadó között is ott van. A válogatottban nem alkotott maradandót, de klubkarrierje során játszott a Paris Saint-Germain és az akkor topcsapatnak számító Newcastle Unitedben is.

Az alábbi galériában pedig megnézhetik a tíz játékos statisztikáit is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked van bejáratott kezdőd?