Lelépett a VALORANT egyik alappillére, a játék eddigi rendezője

Lelépett a VALORANT egyik alappillére, a játék eddigi rendezője

Na ebből vajon mi sülhet majd ki?

Bár kétségtelenül van még hová fejlődnie a játéknak és koránt sem biztos, hogy a VALORANT, mint e-sport világszintű játék lesz, mégis az egyik legizgalmasabb e-sport játék jelenleg a piacon. Könnyen lehet, hogy ez is "csak" Amerikában és a Távol-Keleten hódít majd magabiztosan, persze ahhoz még az EU-csapatoknak is lesz egy-két szavuk. Az biztos, hogy a Riot gőzerővel dolgozik a VALORANT minél magasabbra szintre való emelésén, még akkor is, ha a napokban a projekt egyik kulcsfigurája pont lelépett a csapattól.

Joe Ziegler 12 éve volt a Riot-család tagja és központi szerepe volt a VALORANT megalkotásában is, játékigazgatóként/rendezőként dolgozott az FPS-en. Egyszer azonban minden jónak vége szakad, pár napja ő maga jelentette be, hogy távozik a Riottól, sőt már azt is tudjuk, hogy hová igazolt. Ziegler a Sony kötelékében lévő Bungie-hoz szegődött, ahol valószínűleg a csapat még be nem jelentett új játékán dolgozik majd, de az is lehet, hogy a Destiny jövőjét illetően is fontos szerepe lesz.

A Bungie még 2021-ben kezdett el toborozni embereket egy új játékhoz, ami nem a Destiny 2 folytatása lesz. Akkor azt mondták, hogy még 2025 előtt szeretnék megjelentetni, ami már egyre közelebb van.  Néhány hónapja a Sony felvásárolta a Bungie-t, így bármi is készüljön éppen náluk, az a Sony segítségével jelenhet majd meg.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mikor hallhatunk majd konkrétumokat erről a projektről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!