Hamilton és Verstappen fej-fej mellett az F1 22 szerint

Hamilton és Verstappen fej-fej mellett az F1 22 szerint

Megjelentek az F1 22 My Team karriermódjában használt pilóta értékelések, amelyek kétségkívül pontosabbak lettek, mint a tavalyi játékban.

Az előrendelők már kedd óta róhatják a köröket az új F1-játékban (akár EDM-re is), mindenki más pedig péntektől vághat bele a virtuális versenyzésbe, ami VR-támogatást és jobb AI-t ígér. A megjelenés apropóján, fenntartva a hagyományt, a Codemasters leleplezte a pilóták értékelését is. Ezúttal nem csak a statisztikákat vették figyelembe ehhez, hanem a Sky F1 szakértőit (Anthony Davidson, David Croft és Alex Jacques) is bevonták a döntésbe, hogy a számok jobban tükrözzék a valóságot.

A legjobb pilóták ezúttal holtversenyben Lewis Hamilton és Max Verstappen lettek, bár a hétszeres világbajnok tapasztalata és figyelme jóval magasabb a holland kollégájánál. Az F1-es mezőny leggyengébbje természetesen az egyedüli újonc, Csou Kuan-jü – neki 70 az összesített értéke. De ami talán meglepő lehet, talán nem, hogy az idén már harmadik szezonját taposó Nicholas Latifi is ugyanennyit kapott.

Kattints a képre a galériáért!

Az F1 a McLaren, a Red Bull Racing, az Alpine, az AlphaTauri és az Alfa Romeo bevonásával készített egy videót, amiben az istállók pilótái egymás értékelését igyekeznek megtippelni. Ezt is érdemes megnézni, hiszen olyan dolgokat tudhatunk meg belőle, minthogy Lando Norris szerint Ricciardo 2019-es tempója simán megért volna 94 pontot, de 2022-ben úgy 34 körül lehet legfeljebb.

Borítókép: EA Sports/Codemasters

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



EGYETÉRTESZ A PONTSZÁMOKKAL?

  • 13 %
  • 50 %
  • 13 %
  • 0 %
  • 25 %