Vajon lesznek Hogwarts Legacy DLC-k?

Vajon lesznek Hogwarts Legacy DLC-k?

Nagyon jó a játék, de még el tudnánk képzelni további tartalmakat hozzá.

Vitán felül áll, hogy fantasztikus rajtot produkált a Hogwarts Legacy, az Avalanche Software végre egy igazán jó Harry Potter-játékot pakolt le elénk az asztalra. Rengeteg funkció, tartalom, tennivaló vár ránk a varázsvilágban. A hatalmas hype-ot jól meglovagolta a program, aminek sikerült ehhez felnőni, pedig benne volt a levegőben egy Cyberpunkhoz hasonló bukás is. Persze nem tökéletes a játék, és az első patche sem oldott meg minden problémát, de akinek van lehetősége, mindenképpen ajánlott a kipróbálása.

Ennek ellenére szívesen látnánk még további tartalmakat, például a kviddicset, vagy éppen a többjátékos módot. Erre azonban még biztosan sokat kell várnunk, ugyanis az Avalanche Software jelenleg nem tervez DLC-t kiadni a játékhoz. Erről maga a játék igazgatója, Andrew Tew beszélt, aki elmondta, hogy a fejlesztőket annyira lekötötte a megjelenés előkészítése, hogy semmiféle megjelenést követő tartalmon nem tudtak még gondolkozni.

„Nagyon el voltunk foglalva azzal, hogy életre keltsük [a Roxfort Legacy-t]" – mondta, „így jelenleg nincsenek aktuális DLC-tervek.”

A Hogwarts Legacy e hónap elején jelent meg, és már minden platformon kapott egy javítást. A játék további tennivalót is tartalmaz egy exkluzív PlayStation-küldetés formájában, de ez csak PS5-ös játékosok számára érhető el. Az, hogy nincs DLC most tervben, persze nem jelenti azt, hogy a jövőben se számíthatunk ilyenre, de még az sem kizárt, hogy a sikereken felbuzdulva már most gondolkodnának a folytatáson, és abba kerülne be minden olyan ötlet, ami a mostani játékból kimaradt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!