LoL: Változik az LP-szerzés és -vesztés, itt vannak a részletek!

LoL: Változik az LP-szerzés és -vesztés, itt vannak a részletek!

Változik a League of Legends rangsorolt rendszere, ezúttal azonban kifejezetten pozitív irányba.

Egy információkkal teletömött videóban jelentkezett Riot Meddler és Riot Brightmoon az elmúlt héten. Ebben az anyagban beszéltek arról, hogyan változik a League of Legends a következő hónapokban. Megemlítették a várva várt 2v2v2v2 játékmódot, kitértek a Wild Riftből átemelt skinekre, megnevezték azt a két karaktert, amelyik hamarosan vizuális frissítést (ASU) kap, valamint elárulták azt is a rioterek, hogy olcsóbban lehet majd lecsapni a hősökre. Egy dolgot azonban lefelejtettek a hosszú listáról. Már a 13.4-es LoL-patchben érkezik az az újítás, amely kifejezetten a Solo/Duo/Flex játékmódokat előnyben részesítő idézőket érinti.

Pontosan hogyan változik az LP-vesztés és LP-szerzés csütörtök hajnaltól?

Meddler elárulta a legnagyobb LoL-os közösségi fórumon egy hozzászólásban, hogy jelenleg nagyjából 15 LP-t mozognak a játékosok a mérkőzések végeredményétől függően. Ha valaki veszít, akkor kb. 15 LP-vel csökken a rangját jelző szám, ha valaki nyer, akkor nagyjából ugyanennyit növekedik ez az érték. Ezt átlagosan 22-re emeli meg a Riot Games, vagyis jóval gyorsabban lehet majd ugrálni az egyes divíziók között. Így hamarabb elérheti mindenki azt a szintet, ami a rendszer szerint neki való. A csapattársak és ellenfelek kiválasztása továbbra is a meccskeresési mutató (matchmaking rating, MMR) alapján történik, ezt a számot azonban nem lehet sehogy sem előcsalni a kliensben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te lejátszottad már a 10 besoroló meccsedet az idei szezonban?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.