LoL: Végre átemelnek néhány skint a Wild Riftből

LoL: Végre átemelnek néhány skint a Wild Riftből

Ezeknek a remek skineknek a PC-s játékban is ott a helyük!

A közösség jó ideje szeretné, hogy a Wild Rift legjobb tartalmai megjelenjenek a PC-s League of Legendsben is. Mi is hoztunk erre öt példát, hogy mit látnánk szívesen kedvenc MOBA-nkban. Persze mindent nem lehet átültetni, a mobilos LoL egyik népszerű játékmódja például nem érkezik, legalábbis a közeljövőben biztos nem és egy másik hasznos funkció esetében sem reális, hogy a LoL-ban lássuk. 

A másik hasonlóan régi kérés, hogy a sokkal frissebbnek és modernebbnek ható Wild Rift hősmodelljeit, hőskinézeteit és splash artjait ültessék át az ósdi League of Legendsbe. Nos, úgy tűnik a Riot végre meghallgatta a közösség kéréseit és a legújabb fejlesztői blogbejegyzésben a Riot Games két munkatársa beszámolt a hamarosan érkező újdonságokról, kitérve a skinekre is. Elkezdik megvizsgálni, hogy hogyan portolhatnák át a legnépszerűbb és legtöbbször kért skineket PC-re. Amennyiben beválnak, akkor további kinézetek átültetése is várható. Mivel a két játék merőben eltér egymástól, ez egyáltalán nem egy könnyű folyamat. Éppen ezért még nem tudják, hogy ezek mikor érkeznek be a kliensbe, szóval még óvatosan szabad csak várni őket.

Ami a splash artokat illeti, dolgoznak azon, hogy a régebbieket frissítsék, a különösen jól sikerülteket áthozzák a Wild Riftből és újanak tervezzenek, amelyeket a WL ihletett. Ezt is fokozatosan emelik be a játékba az első már néhány patchen belül debütálhat. Az alábbi képre kattintva megtekinthetik galériánkat, amelyben bemutatjuk az első várható skineket, a splash artot, és még néhány olyan WL-hőskinézetet, amit szívesen látnánk a LoL-ban is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!