NAF: Az EG menedzsmentje az egyik legrosszabb, amivel valaha tárgyaltam

NAF: Az EG menedzsmentje az egyik legrosszabb, amivel valaha tárgyaltam

Nem indult valami rózsásan a Liquid tavaszi szezonja, miután a BLAST Premier csoportköréből kihullottak. De Katowice már egy fokkal ígéretesebb volt, most pedig a Pro League-re készülődik a csapat.

A Liquidnek most van némi szabadideje, hiszen az ESL Pro League-en három hét múlva a D-csoportban fognak játszani. Ez pedig tökéletes alkalom volt arra, hogy életében először egy podcastben is megjelenjen NAF. A kanadai játékos Mauisnake vendége volt, az elemző pedig nem csak az elmúlt hetekről faggatta őt. Hanem arról is, hogy mi történt annak idején Grimmel a csapatban és hogyan hatott ez oSee integrációjára. Továbbá előkerült az EG is, ugyanis annak idején NAFnak lehetősége volt csatlakozni hozzájuk, de ezidáig sosem derült ki, hogy miért nem tette végül.

A szezon kezdetéről

A BLAST Premier tavaszi csoportköréből nem tudott továbbjutni a Liquid. Azonban NAF most igyekezett megmagyarázni, hogyan is vágtak neki az évnek és miért alakult így. „A szünet hivatalosan 16-án vagy 17-én ért véget és mi egészen 10-ig vagy 11-ig pihentünk, utána játszottunk pár gyakorlómeccset és már jött is a BLAST” – árulta el a játékos. Emiatt a versenynek is úgy álltak neki, hogy ott kísérletezhetnek még, Katowicére kell formába lendülniük: „más volt a hozzáállásunk a BLASTra érve, úgy voltunk vele, ha elszúrjuk itt, az még nem a világ vége, ha ki akarunk próbálni új dolgokat, akkor azt most kell tennünk, nem akartunk Katowicében kísérletezni, az a leghülyébb dolog lett volna valaha.”

oSee-ról

A BLAST után oSee-ra, a Liquid sniperére tértek rá NAFék. A játékos először is elmondta, hogy mi volt a különbség oSee és Grim integrációja között: „Amikor oSee csatlakozott a csapathoz, szerintem elég jól hatott ránk, meghallgattuk őt, hozott új dolgokat, ettől magabiztosabb lett. Ezzel szemben Grimnek csak annyit mondtunk, hogy te fogod játszani az anchor szerepeket, hallgass a többiekre.” Mauisnake erre gyorsan rá is vágta, hogy „kívülről úgy tűnt, hogy fogd be és ne cseszd el ezt nekünk”, amire NAF úgy reagált, hogy „sajnos így történt”.

Az EG-s átigazolási pletykáról

Sokan tudhatják, hogy 2021 végén nem csak Stewie2k-t,de NAFt is megkörnyékezte az Evil Geniuses – igaz, utóbbi játékos végül nemet mondott az ajánlatra. Ezért is alakult kissé szerencsétlenül a Liquid felállása 2022 elején. Shoxot már az ő helyére hozták volna, így viszont két nagyon hasonló játékosnak kellett teret csinálni a csapatban – ez nem sikerült nekik. Ezért is érdekelte Mauisnake-et, hogy mit gondol NAF az EG-ről. Tehát nem, nem a Kassad Grand Slam került elő. NAF viszont a legkevésbé sem fogta vissza magát azzal kapcsolatban, hogy miért utasította vissza őket 2021-ben.

„Nem akartam már a Liquiddel játszani 2021 vége felé. Volt néhány problémám azzal, ahogyan a csapatot vezették, ahogyan mentek a dolgok és ahogyan néhány játékos viselkedett olykor. Amikor az EG menedzsmentjével tárgyaltam... az volt az egyik legrosszabb menedzsment, amivel valaha beszéltem, valószínűleg egész életemben. Egyértelmű, hogy nem vezetik rendesen a csapatukat... úgy voltam vele: a Liquid fényévekkel előrébb jár ehhez a szervezethez képest és egy idióta lennék, ha csatlakoznék hozzájuk.”

Az interjú végén Mauisnake megkérdezte még NAFt, hogy mit gondol az Európába igazolásról, mint a karrierjének következő állomása. Erre úgy felelt, hogy „szívesen játszanék a jövőben egy európai csapatban”, mert „nagyon jó móka lenne” és „láthatjátok Twistzz inspiráló hatását, hogy mit ért el a FaZe-zel, fenomenális munkát végez és sokat beszélek vele... szóval remélem egy napon egy európai top capatban is játszhatok majd.”

Elindult az Esport1 Cliprace! Mutassátok meg a legjobb megmozdulásaitokat, a legkiforrottabb taktikáitokat, a legszebb lövéseiteket vagy éppen a leghihetetlenebb meneküléseiteket és zsebeljétek be az értékes nyeremények egyikét! A feltételekért és a tennivalókért kattintsatok ide!

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!