F1 22: Már most kipróbálhatod az új Alfa Romeót!

Lehetőséged van megtapasztalni, mit érez Bottas a volán mögött!

Normális esetben az új játék megjelenéséig kellene várnunk, hogy egy még meg nem jelent F1-es autót vezethessünk. De az Alfa Romeo idén szó szerint megváltoztatja a játékot, és lehetővé teszi, hogy kipróbáljuk a C43-ast az F1 22-ben!

A C43-as - az Alfa 2023-as autója –  február 7-én mutatkozott be a közönségnek. Minden néző számára azonnal egyértelművé vált egy változás a tavalyi utóhoz képest: a 2022-es év fényes fehér-piros festését egy dühösebb, matt vörös-fekete színűre cserélték. Ez a festés február 22-én, egy nappal azelőtt, hogy Bahreinben megkezdődtek az előszezoni tesztek, megjelent az F1 22-ben (az EA Sports és a Codemasters hivatalos Forma-1-es játékában)!

Az autót egy különleges Time Trial módban használhatjuk majd, amelyben azonos Alfa Romeo C43-as gépekkel versenyezhetünk más játékosok ellen. Egyszerűen csak menj a játékban a Time Trial részlegre, ugorj be az F1 2023 Preview menüjébe, és vidd el egy körre a verdát! Nem ez az első alkalom, hogy jó előre megkapunk egy jövőbeli autót. Az Alfa Romeo jövőbeli inkarnációja, az Audi már jelen van a játékban, a bemutatóautójuk festése még decemberben került be a Podium Passba. És bár a C43 nincs olyan messze, mint 2026, ez egy újabb remek lehetőség, hogy bepillantást nyerjünk a jövőbe. Te melyik 2023-as autót próbálnád ki szívesen már az F1 22-ben? Írd meg nekünk kommentben! Az alábbi képre kattintva megnézheted galériánkat, ahol az összes idei autót megnézheted az Audival együtt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!