Szabadult a börtönből a profi VALORANT-játékos

Szabadult a börtönből a profi VALORANT-játékos

Az első nemzetközi VALORANT verseny bajnoka kiszabadult a börtönből, azonban tetteinek következményei még koránt sem értek a végükhöz.

Múlt héten olvashattatok arról, hogy a Sentinels VALORANT csapatának egy játékosa, Hunter "SicK" Mims börtönbe került, miután egy Ferrari kereskedésben összeszólalkozott az egyik alkalmazottal, majd nem akarta elhagyni a szalon területét.

Ezt követően SicK a dallasi Collin County börtönbe került, ahonnan 11 nap után, tegnap szabadult ki. A hozzá közelállók szerint mentális problémákkal és depresszióval küzdő játékos 5000 dolláros óvadékát a csapata, vagyis a Sentinels fizette ki, emellett SicK testvérének utazását is állták Texasba, hogy az e-sportoló nővérével együtt térhessen haza.

Azonban az élet sajnos nem állt meg, főleg a Sentinels számára, akik április elején vágnak bele a VCT Americasba, az amerikai kontinenst összefoglaló VALORANT bajnokságba. SicKet a bebörtönzése után természetesen felfüggesztették, ami nem jelentette a világ végét az első nemzetközi VALORANT verseny bajnokcsapatának, ugyanis a 24 éves profi a hatodik ember volt a felállásban. Ettől függetlenül a VCT Americasra kellett egy csere a Sentinelsnek, így hamar leigazolták az OpTic Gaming egykori játékosát, Jimmy "Marved" Nguyent. A 20 éves kanadai játékos második lett a tavalyi VALORANT Champions versenyen, azonban a Riot Games nem választotta be az OpTicot a VCT Americas licenszelt csapatai közé, így a tehetséges Marved csapat nélkül maradt, azonban a Sentinelsben lesz esélye bizonyítani.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mi lesz SicK sorsa a csapatnál, visszakerül-e a kispadra, vagy esetleg teljesen megválik tőle a Sentinels. Az viszont biztos, hogy április elsején indul a VCT Americas, ahol a Sentinels játsza az első meccset, ráadásul a rivális 100 Thieves ellen, így az izgalom garantált!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kinek szurkolsz a VCT Americas ligában?