Riport: Cserére készül az EG, dán játékost igazolhatnak

Riport: Cserére készül az EG, dán játékost igazolhatnak

Úgy tűnik, a dán játékost nem hatotta meg annyira az EG rossz menedzsmentjéről szóló híráradat és még így is hajlandó lenne csatlakozni a Seattle-i szervezethez.

A borzalmas tavaszi szezonnyitás után máris cserére készülnek az Evil Geniuses csapatánál – állítja a Blix.gg és a Dust2.us. Előbbi lap szerint szóbeli egyezség született arról, hogy a korábbi Heroic és Sprout játékos refrezh veszi át a kanadai HexT helyét a kezdőben. Utóbbi lap viszont hozzátette a saját forrásaikra hivatkozva, hogy bár a szóbeli egyezségről szóló híreknek van alapja, tényleg nincs még semmi sem a kőbe vésve. Sok a kérdőjel ugyanis az EG kerete és CS:GO-s elköteleződése körül, miután sem az RMR-ra, sem más versenyek későbbi szakaszaira nem tudtak kvalifikálni.

Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy az EG menedzsmentje hetek óta kapja az ívet a médiában a LoL csapatukban történtek miatt. Ha annak a sztorinak valamilyen hatást ki kellene váltania, az az, hogy nem igazán érdemes csatlakozni hozzájuk. De persze refrezhnek már az is intő jel kellene legyen, amit NAF mondott a szervezetről nemrég, illetve az is, hogy az RMR selejtezőkön kassad vérdíjat tűzött ki a fejükre a nevetséges teljesítményeik miatt. Mindenesetre is, amennyiben tényleg jön a csere, akkor a nagy szájáról ismertté vált HexT legalább megúszhatja a jövőben, hogy közröhej tárgyává váljon Mongóliától nyugatra. Az is valami.

Az EG várható felállása

Vincent „Brehze Cayonte
Timothy „autimatic” Ta
Sanzhar „neaLaN” İskhakov
Jerric „wiz” Jiang
Ismail „refrezh” Ali

Daniel „Vorborg” Vorborg (edző)

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!