Új GTA 6 hírek érkeztek, vagy mégsem?

Új GTA 6 hírek érkeztek, vagy mégsem?

Már sok felfedezést tettek a lelkes rajongók a GTA 6 kapcsán, most az Online-nal kapcsolatban kaptunk újdonságokat.

Mint ismeretes, szeptemberben több, mint 90 felvétel szivárgott ki a GTA 6-ról, amelyet a játékosok azóta is lelkesen kutatnak. Persze a Take-Two igyekezett minél több helyről letiltatni ezeket, de nagyon sokan lementették őket maguknak, és ezeket felhasználva keresik az újdonságokat. Ilyen volt például a térkép kutatása, de az Online-nal kapcsolatban is megy a keresés, hiszen arról még kevesebbet tudunk, mint az offline részről, pedig az sem valami sok.

Több szem többet lát, sokan újra és újra átnézik a klipeket képkockánként, hogy minden infót kiderítsenek róla. Ez alapján megerősítést nyert a megbízható bennfentes, Tez2 egy korábbi állítása, miszerint 32 fős sessionök lesznek, jelenleg ez ugye 30. Ám ez csak 30 valós játékost jelent és két nézőt (spectator) a megszokott módon. Szóval ebben sok változás nem várható.

A másik ami látszott – az azóta egyébként már törölt – a videóban, hogy a játékos felvesz egy másik testet, a vállára veszi, és körbesétál. Ez a GTA 5-ben csak modként elérhető, úgy néz ki az új részben már alapfunkció lesz. Világmegváltó újdonságokat tehát nem tudtunk meg, de az információra kiéhezett közösség minden morzsának nagyon örül. Remélhetőleg abban igaza lesz Tez2-nek, hogy már idén elindul a reklámkampány és hivatalos bejelentéseket, képeket, akár trailereket is kapunk a Rockstartól.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!