CoD: Még mindig nevetségesnek tartják a Messi Operator kinézetet a játékosok

CoD: Még mindig nevetségesnek tartják a Messi Operator kinézetet a játékosok

Bár a katari világbajnokság megnyerése után sokan örültek a Messi Operator kinézetnek, mára vicc tárgya lett a futballista skinje.

A Call of Dutyban nem idegenek a crossoverek: az elmúlt évek során olyan futballisták adták nevüket és arcukat a játékhoz, mint Neymar Jr vagy Paul Pogba, de a régebbi részekben a világhírű rapper, Snoop Dogg is feltűnt, nemrég pedig a Tini nindzsa teknőcök ikonikus főgonoszát, Zúzót kaptuk meg játszható karakterként. Egy ilyen crossover esemény keretein belül került a játékba Lionel Messi is, a katari világbajnokságot megnyerő argentin válogatott csapatkapitánya.

Azonban attól, hogy jól focizol, még nem biztos, hogy elnyered a Call of Duty közösség tetszését is. Így történt az argentinnal is, akit többek szerint soha többet nem kéne stúdiómikrofon közelébe engedni. A Paris Saint-Germain játékosának kinézete tavaly novemberben érkezett meg, a fent említett Neymar és Pogba skinekkel együtt, azonban a három közül messze Messié volt a legrosszabb. Míg Pogba egy meglepően jó előadással lehet életet virtuális képmásába, Neymar pedig egy teljesen okés performansz mutatott be, addig Messi gyakorlatilag úgy hangzik, mint egy robot aki egy régi Nokia 3310-en keresztül vette fel a voice line-jait.

Bár a Messi skin átélés nélküli, nemes egyszerűséggel rossz voice-actingja nem jelenti azt, hogy a Call of Duty crossover eseményei elmaradnak, hisz nemrég jött ki a Shredder, vagyis a Zúzó Operator kinézet, amely a Tini nindzsa tekcőnök legnagyobb ellenségét hívja a Modern Warfare 2-ben. A játékosoknak pedig vannak remek ötletei, például John Wick, akinek negyedik kalandja most megy a mozikban. Az argentin focista skinjének borzasztó hanganyagát pedig egész egyszerűen ellensúlyozni tudjátok egy jó Loadouttal, például az EBR-14-re!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Snipered a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben?