Lance Reddick a Destinyben élhet tovább

Lance Reddick a Destinyben élhet tovább

Reddick hatalmas örökséget hagyott maga után, pótolhatatlan alakja lesz a videójátékoknak.

Másfél hete számoltunk be mi is arról a tragikus hírről, hogy 60 esztendős korában elhunyt Lance Reddick, a Drót és a John Wick sztárja. A színésztől nem álltak távol a videójátékok sem, ő alakította például Martin Hatch karakterét a Quantum Breakben vagy adta hangját a Horizon Zero Dawnban Sylensnek, illetve a Destiny 2-ben Commander Zavalának. Éppen ezért a videójátékos ipar is búcsúzik a színésztől. 

A Bungie megerősítette, hogy Lance Reddick megjelenik majd a Destiny jövőbeli tartalmaiban. Egy blogbejegyzésben azt írták, hogy „tisztelegni kívánnak jelenléte előtt a játékban még megjelenő alakításai révén”. 

„A Lance felé tanúsított szeretet elsöprő; a közösségi médiában megjelenő végtelenül szívhez szóló üzenetektől kezdve a rögtönzött tiszteletbeli gyűlésekig. Színészként, zenészként, játékosként és családapaként is Lance szenvedélyes volt, és ez a szenvedély tükröződött mindazok szemében és szívében is, akik szerették őt. Szeretnénk tisztelegni előtte, és alakításai előtt, azok előtt is, amik az elkövetkező tartalmakban érkeznek, emlékét örökre őrizzük majd. Mélységesen elszomorít minket a halála, de nagyon hálásak vagyunk az együtt töltött időért, és gondolataink a barátaival és szeretteivel vannak.” – írta a Bungie.

De nem csak a Bundie búcsúzott szeretett színészétől, hanem a Sony is.

„Köszönjük, Lance Reddick, mindazt, amit Sylens karakteréhez adtál, hogy megosztottad velünk végtelen tehetségedet és bölcsességedet a nagylelkű melegségedet és utánozhatatlan jelenlétedet, és azt, hogy nemcsak a stábra, hanem a közösségünkre is mély hatást gyakoroltál. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy veled dolgozhattunk. Hiányozni fogsz. Őszinte részvétünket fejezzük ki a szeretteinek.”

Egyelőre az nem világos, hogy Reddick feltűnik-e a Horizon: Forbidden West közelgő Burning Shores kiegészítőjében..

AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!