Tfue teljesen kiégett az egyik Fortnite bug miatt

Tfue teljesen kiégett az egyik Fortnite bug miatt

Brutális bugba ütközött a streamer az egyik élőadása során, és ez teljesen lesokkolta.

Az elmúlt hónapokban radikálisan csökkent a Fortnite-ban fellelhető hibák száma, így ma már könnyedén tudunk játszani úgy pár órát, hogy nem az idegösszeomlás kerülget bennünket, a rajtunk kívülálló okok szerencsétlen alakulása miatt. Ugyanakkor azt fontos leszögezni, hogy egy játék sem lehet hibátlan. Csak idő kérdése, hogy újabb zavaró glitchek bukkanjanak fel, és bolygassák meg lelki békénket.

Tfue – az egyik legnépszerűbb streamer, és a Fortnite hajdani koronázatlan királya – a napokban éppen egy Zero Build módhoz csatlakozott, amikor is az alábbi videóban látható incidens történt.

A tartalomgyártó a buszt elhagyva nem közeledett a sziget felé, hanem valamiféle láthatatlan platformon ragadt más játékosok társaságában. Először nem tudott mit kezdeni a váratlan helyzettel, majd bekapcsolt az ösztön, és csákányozni kezdte a mellé került ellenfelet. Sajnos az elején valamiért nem adott sebzést, így Tfue utolsóként végzett a menetben – talán életében először. Pár másodpercig üres tekintettel maradt maga elé, majd szomorúan konstatálta, hogy megjárta.

Szerencsére ez nem tűnik gyakori hibának, hiszen nem kering róla túl sok felvétel, azonban így időnként felbukkanva is, egész lobbyk játékát ronthatja meg. Hívjuk segítségül az Epic Gamest, hátha gyorsan orvosolják a problémát.

Kövess Minket!



Találkoztatok már ezzel a hibával?

  • 14 %
  • 86 %