CoD: A legjobb PDSW 58 Loadout a nyuszi ellen!

CoD: A legjobb PDSW 58 Loadout a nyuszi ellen!

Így csinálj vadállatot a kezdőgéppisztolyból!

A CS:GO-ban (vagy most már CS2-ben) a P90 az egyik leghírhedtebb fegyver, közelre halálos ereje és magas tűzrátája miatt. Ezek a tulajdonságok a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben is igazak a P90 megfelelőjére, a PDSW 58-ra, azonban az, hogy hírhedt, vagy erős, nem igazán mondható rá. Ez az SMG érhető el elsőként, amikor belekezdünk a játékba, így sokan túllépnek rajta azután, hogy új fegyvereket szereznek meg, pedig egy kis figyelemmel az egyik legjobb puska lehet az Infinity Ward lövöldéjében!

A PDSW 58 nem véletlenül a betanulós SMG az MW2-ben: bár a statisztikái nem rosszak, sajnos egy száma sem kiemelkedő. Mindenhol megfelelő értékekkel rendelkezik, ezáltal teljesen jól szoktatja rá a géppisztolyokat preferáló Operátorokat a 2022-es Call of Duty játékmenetére és tempójára, azonban a megfelelő Loadouttal akár még Rankedre is be lehet robbanni - és egész magasra jutni - ezzel a kis puskával.

A legjobb PDSW 58 Loadout:

  • Muzzle: Bruen Pendulum
  • Stock: CQB Stock
  • Rear Grip: STIP-40 Grip
  • Comb: TV TACCOMB

Ebben a Loadoutban leginkább a stabilitásra fókuszáltam, ugyanis bár ebben sem olyan rossz a P90-nek megfelelő puska, azért van hol javítani. A Bruen Pendulum muzzle a vízszintes és a függőleges visszarúgást is enyhíti, míg a STIP-40 grip a függőleges recoil controlon javít. Ezek a tartozékok viszont kicsit rontanak a fegyver mobilitásán, így ezeket is helyre kell hozni valahogy. Ebben segít a CQB Stock és a TV TACCOMB, amitől sokkal kezelhetőbbé válik a PDSW, gyorsabb sprint-to-fire-el és ADS speeddel.

A kezdők SMG-je így sem lesz a legerősebb puska a játékban, viszont az biztos, hogy így Rankeden is megállja a helyét, és pár fokkal feljebb tud dobni minket a létrán!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!