CoD: A legerősebb SP-X 80 Loadout Rankedre!

CoD: A legerősebb SP-X 80 Loadout Rankedre!

Egy kötelező elem minden sniper fegyvertárában!

Azt már tudjuk, hogy hogyan kell megszerezni az SP-X 80-as mesterlövész puskát a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben, azonban azzal is érdemes tisztában lenni, hogy mik a legerősebb tartozékok az MW2 talán legjobb Sniper Rifle kategóriájú fegyverére.

Az MCPR 300 helyét átvevő, jóval gyorsabb mesterlövész puska már alaphelyzetben is egy nagyon ütőképes fegyver, azonban a Call of Duty: Modern Warfare 2 Gunsmith-jének műhelyében még tovább lehet erősíteni puskát. Persze az extra mobilitás kicsit kisebb sebzést jelent, ami sok hitmarkert eredményez akkor, ha a célpontot nem a mellkasán, vagy afölött találjuk el, azonban ha hozzászokunk ahhoz, hogy kicsit pontosabban célozzunk, bőven megéri az SP-X 80-at használni. Ebből kifolyólag nem az extra sebzésre, hanem a további mobilitásra szerettem volna fókuszálni a fegyver javasolt Loadoutjánál, hisz az MW2 Multiplayer egy nagyon pörgös moshpit.

A legjobb SP-X 80 Loadout:

  • Barrel: 22,5" Elevate-11 Barrel
  • Stock: PVZ-890 Tac Stock
  • Rear Grip: Schlager Match Grip
  • Bolt: FSS ST87 Bolt

Ennek a Loadoutnak minden eleme javít a mozgékonyságon, legyen szó a Sprint-to-Fire Time-ról vagy az ADS-speedről. A Barrel az Operátorunk alap mozgási sebességét növeli, valamint az előbb említett célzási sebességen is javít. Az utána következő három alkatrész, tehát a tus, a grip és a retesz a quickscopereknek kedvez, hisz sokkal gyorsabban tudunk célozni, főleg futás után, hogyha ezeket az attachmenteket használjuk. Emellett szabadon hagytam egy slotot, ahova általában a High Velocity ammo kerül, ám itt rátok bíznám azt, hogy mivel szabjátok jobban magatokra az SP-X 80-at.

Az biztos, hogy ezzel a fegyverrel nem tudtok mellényúlni sem a Modern Warfare 2 casual lobbyjaiban, sem pedig Rankeden. Próbáljátok ki az SP-X 80-at, és írjátok le a tapasztalataitokat nekünk!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Snipered a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben?