Hirdetés

Snoop Dogg távozik a FaZe igazgatóságából

Hiába sikeresek a FaZe játékosai, ha a szervezet rossz anyagi döntéseket hoz a fejük felett.

Hirdetés

A FaZe Clanban olyan legendás játékosok fordultak meg az évek alatt, mint karrigan, olofmeister, GuardiaN, NiKo, vagy éppen az elmúlt egy évben Majort és Intel Grand Slamet is nyerő Twistzz–ropz–broky-trió – és a sort még bőven lehetne folytatni. A CoD-ból tehát bőven kinőttek mára, sokak szerint az egyik legismertebb és legsikeresebb márka lett a FaZe. Ebből kiindulva pedig úgy döntöttek, ideje szintet lépni, ezért tőzsdére mentek 2021-ben és megpróbáltak lifestyle brandet faragni az orgból. Sőt, tavaly még Snoop Dogg is csatlakozott hozzájuk mint igazgatósági tag!

Azonban az amerikai rapper és a FaZe útjai egy év után a múlthéten elváltak. A FaZe tőzsdei szereplése ugyanis finoman szólva sem sikerült valami jól – erről Ben írt egy remek cikket még januárban. Snoop Dogg ezt követő távozását az SEC felé közzétett bejelentésből tudhatta meg a világ. Eszerint az igazgatósági tagjuk március 29-től már nem része a FaZe Clannak, miután lemondott a helyéről. A bejelentés szerint nem volt vitás helyzet a felek között, de elég nyilvánvaló, hogy a FaZe tőzsdei szereplése állhat a döntése mögött.

Mióta legutoljára mélységében foglalkoztunk a FaZe gazdasági helyzetével, lett egy-két új szponzoruk ugyan, de a NASDAQ közben megküldte az értesítőt arról, hogy 180 napjuk van az egydolláros minimum fölé visszamászni, különben leveszik őket a listáról. Egy tavaly decemberi jelentés alapján azonban nem csak ez fenyegeti a FaZe létezését. Állítólag már az év végére fizetésképtelenné válhatnak, ami a játékosaikat is veszélybe sodorhatja. Persze nem ők az egyetlen org, akik pénzhiánnyal küzdenek. Csak hogy néhány példát említsünk: a TSM és a CLG is nagy átalakításokba kezdett és lényegében kiszállhatnak az e-sportból, a Heroic pedig éppen csak megoldotta, hogy a nyarat még túléljék.

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Üzlet - A polisztirol hőszigetelés napjainkban is népszerű

A polisztirol szigetelés napjainkban is igen népszerű homlokzati és aljzati hőszigetelési megoldás. Kedveltsége a kiváló ár-érték arányon alapszik, de az alapanyag tulajdonságai is igen kedvezőek. Éppen ezért nagyon sokan választják ezt, amikor a lakás vagy a ház szigetelésére kerül sor, azonban mint minden más anyagnak, ennek is megvannak a maga előnyei és a hátrányai is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés