Az 1.20.1-es frissítésről a legújabb fejlemények fényében

Az 1.20.1-es frissítésről a legújabb fejlemények fényében

Bemutatkoznak a véletlenszerű események és a dinamikus fedezékek a Felderítő küldetésben, megismerkedhetsz az átalakított legénységi készségi rendszerrel, valamint egy egész japán páncélvadász ág is érkezik.

Bemutatkoznak a véletlenszerű események és a dinamikus fedezékek a Felderítő küldetésben, megismerkedhetsz az átalakított legénységi készségi rendszerrel, valamint egy egész japán páncélvadász ág is érkezik. Azonban fontos kiemelni, hogy mind a legénységi képességeket, mind a WoT Plusz előfizetést megváltoztatták a World of Tanks közösség nyomására.

Japán tankvadászok

Az új alág hat kifejleszthető páncélvadászból áll, az V-ös szinttől a X-esig. Ezeket az új japán járműveket a IV-es szinten található Type 1 Chi-Hétől kezdheted el kifejleszteni.

Új legénységi rendszer

Folytatódik a World of Tanks legénységeinek átfogó átalakítása. Az 1.18.1-es frissítésben a Hatodik érzék különleges parancsnoki elemmé vált, ami az első lépést jelentette a legénység koncepciójának megváltoztatásában. Azóta lépésről lépésre haladtak előre a fejlesztők, kiválasztva és tökéletesítve a homokozó szerveren 2021-ben bemutatott ötletek közül néhányat, amelyek pozitív visszajelzéseket kaptak a közösségtől. Azonban az új legénységi képességeket eltávolították a frissítésből, így csak egy minimális módosítást kapunk az alábbi elemekre.

Az alábbi képességek kikerültek:

  • Praktikusság
  • Koncentráció
  • Gyors célzás
  • Mérnök
  • Gerrilla
  • Közelharc
  • Lőszerigazgatás
  • Jelzavarás

Minden képzettség visszakapta eredeti nevét. Az új hatásokat eltávolították a régi képességekről. Kivételt képez a Mentor, ami megtartotta a parancsnoki bónusz, valamint a Hanglokátor, ami innentől hamarabb aktiválódik. Továbbá a Tűzoltás ismét egy csoportképesség, a Megérzés aktiválásához ismét két töltő szükséges. Visszavonták az ingyenes újraképzés promóciót, illetve az Átképzési füzeteket sem kapjuk meg a frissítéssel.

World of Tanks Plusz

Az 1.20.1-es frissítéssel bevezetünk egy különleges havi előfizetést: a WoT pluszt. Új lehetőségeket és egyedi bónuszokat biztosít, amelyek még kellemesebbé teszik a játékélményt. A kötvényért vehető felszereléseket innentől nem vehetjük le ingyenesen.

Véletlenszerű események és dinamikus fedezékek

Egy újfajta tevékenység, amelynek során különböző események zajlanak a csatatéren. Az események meghatározott időpontban és egy meghatározott, erre kijelölt területen történnek. A pályától függően ilyen esemény lehet például egy hajó megsemmisülése, egy zeppelin lezuhanása vagy egy vonat érkezése. Egy csatában egy vagy több véletlenszerű esemény is előfordulhat.

További módosítások

Jó hír azoknak, akik szeretnének egy kis aranyat spórolni, és más játékbeli tárgyakra költeni! Az 1.20.1-es frissítéstől kezdve kreditért vásárolhatsz új garázshelyeket. Így 300 arany helyett csak 250 000 kredit lesz egy új férőhely költsége. A már megvásárolt garázsférőhelyeket nem lehet eladni.

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.