Fogadjunk, hogy ennél menőbb Star Wars-glitchet még nem láttál

Fogadjunk, hogy ennél menőbb Star Wars-glitchet még nem láttál

Már többször találkoztunk sorozatokban a fegyverrel, de játékban még nem használhattuk.

Bár a Star Wars-sorozatokban, többek között a Klónok háborújában és nemrégiben a Mandalorianban már többször is találkozhattunk a fekete fénykarddal, játékban még nem volt alkalmunk használni. Legalábbis hivatalosan. Egy szerencsés Star Wars Jedi: Survivor játékos azonban nemrég elárulta, hogy találkozott egy bizarr hibával, ami miatt a fénykardja a legendás fekete pengévé alakult át, ami a felvételeket látva elképesztően menő.

A Fallen Order subredditen egy tontongas nevű felhasználó mesélte el és mutatta meg, hogy miközben elméletben egy fehér fénykardot használt, valamiféle fényhiba miatt az fekete lett. Nehéz megmondani, hogy mi okozta ezt a technikai malőrt, de az eredmény egy nagyon királyul kinéző Darksaber lett.

A kommentekben mások is osztják azt a véleményt, hogy ennek a kardnak a játékban lenne a helye és reményüket fejezték ki, hogy a Respawn Entertainmentig eljutnak ezek a hangok. Persze szkeptikus játékosok is megjelentek, akik szerint ez csak egy jól sikerült mod, de a rövid klip alapján a játék éppen PlayStation 5-ön fut, vagyis tényleg egy hibáról van szó. Másrészt a feltöltő azt is megkérdezi, hogy mások is találkoztak-e ezzel, és ha igen, tudják-e, miként lehetne reprodukálni ezt az ártalmatlan, ám látványos bakit. Voltak azonban kevésbé ártalmatlan hibák a Survivor indulásakor, néhány bug a mentéseket is törölte, de a jawák is megfújták az előrendelői jutalmakat. Szerencsére azóta több javító patch is érkezett, így már sokkal jobb a helyzet, mint néhány hete.

Darksaber ?
by u/tontongas in FallenOrder

Kövess Minket!



Gamer szótár