Nyugodj békében Lilith! Egy perc alatt gázoltak át a Diablo IV legnehezebb bossán

Nyugodj békében Lilith! Egy perc alatt gázoltak át a Diablo IV legnehezebb bossán

Nem sokat teketóriázott a játékos, és legyőzte mindössze egy perc alatt a bosst.

Egy Diablo 4 játékos elérte a lehetetlennek tűnő dolgot: egy perc alatt megölte Uber Lilithet. Egészen pontosan 59 másodperc alatt. A megdöbbentő teljesítményt, amelyet Sorcererrel hajtott végre kicsit lejjebb meg tudjátok ti is nézni. Ami még jobban hihetetlenné teszi az egészet, hogy úgy jut át a bosson kevesebb, mint egy perc alatt, hogy a harc mindkét szakaszát megcsinálja és közte van még néhány másodperc szünet is.

Egyesével a két harc még 30-30 másodpercig sem tart, ennek ellenére a játékos pulzusa kettőre se emelkedik közben, legalábbis látszólag, ha akarna se tudna ennél nyugodtabb lenni. Persze a kommentek egyből elárasztották a videót és rámutattak, hogy bugok kihasználásával lehetett volna ez még rövidebb is, de erre senkit sem buzdítunk. Egyfelől csalni sosem jó, másrészt a sikert is gyengítette volna. Azt látjuk egyébként, hogy jókora jégsebzéssel kínálja meg a bosst és folyamatosan váltogatja a fegyvereit. Azonnal lecseréli a botját, amint staggered fázisba kerül Lilith, mert ettől elképesztő mennyiségű sebzést oszt ki neki rövid idő alatt, amitől konkrétan elolvasztja a teljes életerőcsíkját.

59 secs to kill UBER Lilith with a SORC
by u/actionchip in diablo4

Amennyiben érdekel, hogy miként fejlődhetsz a leggyorsabban, hogyan működik a lovak irányítása, melyik karaktert válaszd, akkor gyere vissza rendszeresen az Esport1 oldalára, ha pedig szeretnél részt venni egy nyereményjátékban, akkor látogass el a PC Guru oldalára!

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár