K&H MNEB LoL: Rájuk mindenképpen érdemes odafigyelni a holnap startoló minorön

K&H MNEB LoL: Rájuk mindenképpen érdemes odafigyelni a holnap startoló minorön

Elképesztő nevek sorakoztak fel a rajtvonalnál, holnap indul a második minorja az év legnagyobb magyar LoL-os kupasorozatának.

A játékosok és a szurkolók már alig várják, hogy a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H 2023-as kiírásában elkezdődhessen a második minor kupa. A nyolc csapat felkészült a 13.11-es LoL-frissítésből, így izgalmas és eseménydús mérkőzésekre van kilátás. A mezőnyben veteránok, feltörekvő tehetségek és újoncok egyaránt szerephez jutnak a következő hetekben, nem érdemes ezért lemaradni egyetlen összecsapásról sem. A Lenovo Legion Honvéd gigászként magasodik a kihívók fölé, de amíg nem kerül oda az utolsó pont a nevük mellé, addig nem lehet és nem is szabad őket elkönyvelni bajnoknak. A kihívók között szép számmal vannak olyan nevek, akikre oda kell figyelni. Közülük emeltünk most ki hármat!

Doma (Nem broken az ADC xd)

Az EUW-s helyezése alapján az egyik legjobb ADC-ként lehet hivatkozni a 2002-es születésű srácra. Agresszív stílusa miatt igen kellemetlen ellenfélnek számít, már ösvényszakaszban képes akkora előnyt kialakítani, amivel carryzni tudja csapatát. A nyílt selejtezőből bejutott NBA-ben Rabbanóéknak azon kell dolgoznia majd, hogy minél több erőforrás kerülhessen a lövészükhöz, akkor benne van a pakliban, hogy meglepetést okozzanak akár a papíron erősebb ellenfelekkel szemben is.

Passzi (Team Plague)

Az új magyar support generáció egyik legfényesebben tündöklő csillaga, aki Endless v4 oldalán egészen az alsóági döntőig menetelt a tavaszi minorön. Versenytapasztalata bár kevés, Solo Queue-ban rengeteg időt tölt gyakorlással. Sekkou-tól megtanulta az alapokat, innentől csak rajta múlik, hogy milyen magasságokba jut el.

koko (Zero2Hero E-sport Academy)

Az Egyetemi Esport Kupa & powered by K&H idei kiírásában még a középső ösvényen harcolt, de visszatért eredeti szerepkörébe, hogy új csapatban verekedje el magát a hőn áhított trófeáig. Nem lesz egyszerű dolga, mivel a felső ösvény még mindig perifériára szorul, ha a klasszikus carrykről van szó, de DurandaiLeonidast ezek a körülmények általában nem szokták érdekelni, ő megy és pusztít.

Nem hivatalos power ranking a szerző szerint

  1. Lenovo Legion Honvéd
  2. MetaTensei Esports
  3. Team Plague
  4. Nem broken az ADC xd
  5. Golden Fox Esports
  6. Edifier Afterglow
  7. Zero2Hero E-sport Academy
  8. fanboyok

Kövess Minket!



Gamer szótár