Nagy pofont tervez a Sony, megint drágulni fognak a PS-játékok

Nagy pofont tervez a Sony, megint drágulni fognak a PS-játékok

Emlékeztek még a PS2-érára, amikor csak 50 euró volt egy játék? Hát, hamarosan akár a duplája is lehet!

Múlthéten számoltunk be arról, hogy hackertámadást majd súlyos fenyegetést kapott az Insomniac Games, a Marvel's Spider-Man fejlesztői. Akkor egy hetet kaptak, vagy fizetnek vagy minden megszerzett adatukat és dokumentumukat közzéteszik online? Nem fizettek, szóval annak rendje és módja szerint ma reggel meg is érkeztek a kiszivárogtatott doksik, tele nem csak játékokat érintő titkokkal, de rengeteg videóval és a olyan szerződésekkel, olyan tervezetekkel is, amik sokkal inkább a Sonyról szólnak, nem pedig az Insomniacról.

Rengeteg felvétel került például elő a közelgő Wolverine játékról, láthatjuk mozgásban a játékot, tudjuk milyen karakterek szerepelnek majd a játékban, de az is kiderült, hogy tényleg lesz Venom játék, sőt még X-Men játékot is terveznek a cégnél.

Ezeket olvastad már?

Rengeteg infó került most napfényre, órákig lehetne böngészni és kutatni a legapróbb titkokat, néhányan ezt is teszik. Így derült például ki az is, hogy a Sony hamarosan árat emel majd. Ismét drágulhatnak a PS-játékok, méghozzá nem is kevéssel. A kiszivárgott infók szerint a jelenlegi 70 eurós árcédulát 2027-ig 80-ra, de inkább 100-ra szeretnék emelni.

Afelől pedig ne legyenek kétségeink, hogy ez egyedi eset lesz. Ha a Sony megteheti majd, akkor mindenki más is, jobban járunk tehát ha elkezdünk megbarátkozni a 100 eurós játékok gondolatával. Ki tudja? Lehet, még a GTA 6 esetében is beigazolódik majd a pletyka és tényleg akár 100-150 euró is lehet majd a játék.

Kövess Minket!



Gamer szótár