Pasha egyenesen Lord Gabennek üzent: „Még nem késő”

Pasha egyenesen Lord Gabennek üzent: „Még nem késő”

Mindenki kedvenc PashaBicepse a komolyabb megszólalókat erősítette a HLTV díjátadó eseményén.

A korábbi évekkel ellentétben egészen szórakoztató volt az idei HLTV díjátadó, köszönhetően s1mple trollkodásának és shox kamu profilos sztorijának. A poénok mellé persze jutott egy jó nagy adag komolyság is, hiszen az este mégiscsak a győztesekről szólt, na meg a játékról, amit mindannyian szeretünk. Az eseményen prezentáló lengyel veterán, mindenki kedvenc PashaBicepse ezúttal a komolyabb megszólalókat erősítette, amikor is egyenesen Gabe Newellnek címzett egy üzenetet a beszédében.

Pasha szavaival aligha lesz olyan, aki ne tudna egyetérteni:

„Valve, Counter-Strike, Mr. Gaben! Kérlek törődjetek a szeretett játékunkkal, a Counter-Strike-kal! Még nem késő.”

Ezeket olvastad már?

Ha esetleg az elmúlt bő fél évben egy kő alatt éltél volna és nem értenéd, hogy milyen gondja is lehet a CS2-vel Pashának, hadd foglaljuk össze a legnagyobb kérdőjeleket a játék és az éppen futó Major selejtezők körül. Először is, a Counter-Strike 2 csalásvédelme romokban van. Olyannyira, hogy a VAC-ot már elvből nem is használták a koppenhágai Major nyílt kvaliján. Bár lehet jobban jártak volna még azzal is, mint az Akrosszal – részletkérdés.

Másodszor, még mindig bétának érződik a játék. Néha egészen furcsa, megmagyarázhatatlan bugok kerülnek elő. Az egyik legfrissebb felfedezés m0NESY-től például az, hogy Vertigón a fél pályán át lehet látni távcsöves fegyverekkel, ha tudja az ember, hogy mit keressen. 

És ez még csak a jéghegy csúcsa. Nemrég előfordult olyan is, hogy az ellenfelek mindig hallották a lépéseid. A CS:GO-hoz képest hiányzó tartalmakat pedig inkább el sem kezdjük sorolni, mert itt fogunk ülni még egy hét múlva is.

Borítókép: HLTV/MAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár