Ezek március legjobban várt játékai

Ezek március legjobban várt játékai

Egy tucat szuper játék érkezik, melyek között biztosan találtok kedvetekre valót.

A február végeztével kijelenthető, hogy régen tudhattunk ilyen megosztó hónapot a hátunk mögött mint a mostani. Olyan mindent elsöprő alkotásokat kaptunk mint például a Helldivers 2, vagy a Last Epoch, de csalódásból sem volt hiány, amit főleg a több mint egy évtizede fejlesztett, és folyamatosan csúsztatott Skull and Bones-nak köszönhetünk – a siker ellenére az előbbiekben is akadtak negatívumok, melyek sok rajongót felzaklattak. A februárban debütáló játékokkal egy másik cikkben bővebben foglalkoztunk, most itt az ideje előre tekinteni. Nézzük tehát, hogy mit várhatunk a márciustól.

Egész sok cím van a láthatáron, melyek lefedik az egész hónapot. A horror rajongóknak kijön az elmúlt időszak egyik legrémisztőbb játékának teljes verziója, a pankráció szerelmesei is megkapják a menetrend szerint érkező éves alkotásukat, de érkezik PC-re, konzolokra és mobilra is olyan játék, mely eddig csak a többi platformon volt elérhető, azonban mostantól a nagyobb közönség is élvezheti majd. Folytatódnak elképesztő sorozatok, és lesz lehetőségünk sárkányokkal harcolni, de taxisként is kipróbálhatjuk magunkat. Elég is a körülírásból, nézzük tehát, hogy mely játékokat várjuk legjobban márciusban:

The Outlast Trials (1.0) – 2024. március 5.

A galériáért kattints a képre!

Biztos, hogy lesznek erősebb hónapok is idén, de ha februárhoz mérjük a kínálatot, akkor talán nincs okunk az aggodalomra, és olyan mértékű megosztottságra sem számíthatunk mint az elmúlt hetekben. Ti melyik címet várjátok a legjobban?

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár