Szerinted melyik volt 2024 februárjának legjobb játéka?

Szerinted melyik volt 2024 februárjának legjobb játéka?

Ritka erősre sikeredett a februári felhozatal.

Habár 2024 szökőévnek számít és ezért február eggyel több nappal rendelkezik, ez most mégsem számít, hiszen elképesztően megosztóra sikeredett az év második hónapja a videójátékos megosztásokat illetően. Január is meghozhatta már sokak kedvét, hogy új dolgokba vágjanak bele, hiszen megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown, a Palworld – amely rekordokat döntögetett Steamen –, a Tekken 8 és a Like a Dragon: Infinite Wealth, és visszatekintve úgy tűnik mindegyik felülmúlta az előzetesek várakozásokat.

Azonban február sikerült jócskán megosztani a játékosokat, hiszen megjött egy új shooter, amely ugyan csak és kizárólag PvE módban játszható, mégis elképesztően sok embert szegezett a képernyők elé. Azóta kiderült az is, hogy a PvP játékmódról ne is álmondjunk, mert esze ágában sincs a fejlesztőknek ezt megvalósítani. Ezen kívül egy nagyszerű sztori központú alkotás is napvilágot látott, de bármennyire is élvezetes egyeseknek mélyebben elmerülni a szellemvilágban, akadnak olyanok, akik nincsenek megelégedve az irányítással vagy a harcok minőségével. Ezen kívül a hosszú ideje már csak egy mémként létező Ubisoft játék is végre megjelent, és amíg a játékosok egy része élvezi az újdonsült kalózkodást, sokan inkább visszatérnek az Assassin's Creed Black Flaghez, mondván, a 2013-ban megjelent cím még mindig sokkal jobb élményt nyújt ezen a téren.

Ezeket olvastad már?

A február második felében napvilágot látott akció-RPG pedig már-már a Diablo szériát is letaszíthatja a trónról, hiszen elképesztően jól összerakták, és a számtalan képességfa és a mondhatni végtelen lehetőség tényleg pazar játékélményt nyújt. Emellett a Final Fantasy franchise is megkapta a második remake-jét, amelyet már a megjelenése előtt is az év egyik legjobban várt játéka volt.

Mindenesetre mi most összegyűjtöttük február legjobbjait nektek egy csokorba, és már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik volt a legjobb játék az év második hónapjában?

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Persona 3 Reload – megjelenési dátum: február 2.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


Szerinted melyik játék volt február legjobbja?

  • 25 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 50 %
  • 0 %
  • 0 %