Bűn, hogy nem árulják bekeretezve a Star Wars Jedi: Survivor koncepciós rajzait

Bűn, hogy nem árulják bekeretezve a Star Wars Jedi: Survivor koncepciós rajzait

Amíg arra várunk, hogy a Respawn egy újabb Jedi-résszel jelentkezzen, arra gondoltunk, hogy érdemes lenne átnézni azokat a koncepciós rajzokat, amelyeket még a Survivorhöz készített a csapat.

Nagy leépítésekkel kezdte az évet az Electronic Arts. De legalább annak még szurkolhatunk, hogy a Star Wars Jedi: Survivor után a Respawn Entertainment elkészítheti a széria harmadik epizódját is. Sajnos nem volt ennyire szerencsés az a szintén a George Lucas által megálmodott világban játszódó FPS-játék, amelyben egy mandalórival járhattuk volna be a messzi-messzi galaxist. Azt a játékot ugyanis az egyik napról a másikra törölte az EA. Ami igen nagy kár egyébként, még akkor is, ha az Ubisoft Star Wars Outlaws című alkotása valamilyen szinten kárpótolhat is bennünket érte. Feltéve, hogy jó lesz, amire ugyebár soha sincsenek garanciák ezeknél az óriásira nőtt kiadóknál.

Nos, amíg arra várunk, hogy a Respawn egy újabb Jedi-résszel jelentkezzen, arra gondoltunk, hogy érdemes lenne átnézni azokat a koncepciós rajzokat, amelyeket még a Survivorhöz készített a csapat. Ezek a Theo Stylianides által megosztott alkotások ugyanis segíthetnek kicsit feledtetni, hogy nem mostanság jön a folytatás. Ilyen értelemben egyébként tényleg hasznos időtöltésnek bizonyult a képeket nézegetni, mert hamar azon kaptuk magunkat, hogy csak lapozgatunk, tűnődünk az apró részleteken, teljesen megfeledkezve arról, hogy milyen űr tátongot az imént még a szívünkben.

Egy szó mint száz: a Star Wars Jedi: Survivor rajzai elképesztően néznek ki. Mármint bármelyiket azonnal a falunkra tennénk, ha tehetnénk. Lehet, hogy attól fogva a legnagyobb kockának tartana bennünket mindenki, aki megfordul a lakásban, de az az ő baja. A Z-95-ről készült rajzok például annyira fenomenálisak, hogy bűn, hogy az EA nem árulja ezeket bekeretezve! Mondjuk legalább könyvként be lehet szerezni bizonyos rajzokat – az is valami.

Ezeket olvastad már?

Kattints a képre a galériáért!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár