Így lehet kipróbálni a Call of Duty: Black Ops 6 bétáját Game Pass előfizetéssel

Így lehet kipróbálni a Call of Duty: Black Ops 6 bétáját Game Pass előfizetéssel

Te is kipróbálnád az új CoD Black Ops 6 bétáját? Mutatjuk mit kell tenned.

Azt már tudjuk, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 még idén októberben napvilágot lát, de a legjobb az egészben, hogy benne lesz az Xbox (és ezáltal a PC-s) Game Passba is, ez pedig azt jelenti, hogy potom pénzért hozzá lehet majd jutni. Most azonban van még egy jó hírünk, ugyanis aki aktív előfizető, az már a bétában is elmerülhet majd.

{{E1_VIDEO_GALLERY}}

Az Activision egy blogbejegyzésben számolt be a dologról, és azt is elmagyarázták hogyan működik az egész rendszer.

Alapvetően mindenki simán hozzáférhet majd a teljes játékhoz, ha az október 25-én megjelenik, de ehhez rendelkezni kell egy Game Pass Ultimate, Game Pass PC vagy Game Pass Console előfizetéssel. Ahogy az várható volt, az Ultimate felhasználók az új rész mindkét változatát elérik majd – PC és Xbox –, illetve belekóstolhatnak a többjátékos és zombis módokba is. Ez utóbbiakhoz a Game Pass Console előfizetés mellé kell egy Game Pass Core bérlet is, máskülönben nem enged majd belépni a játék az online felületre. A Vault Editionre bővítve (MSRP 30 dollár) pedig olyan előnyökhöz lehet jutni, mint a Mastercraft fegyvergyűjtemény és a Hunters vs. Hunted Operator Pack.

Az olyan előrendelési bónuszokhoz, mint az Open Beta Early Access és a Woods Operator Pack, a Game Pass tulajdonsoknak be kell jelentkezniük a Modern Warfare 3-ba vagy a Warzone-ba azon a platformon, ahol az előfizetésük van, valamikor október 25-e előtt. Egyelőre nem világos, hogy mikorra tervezik a bétát, de hamarosan kapunk majd egy konkrét dátumot is. Emellett, ha valaki leiratkozik a Game Passról, természetesen nem fog tudni hozzáférni a Black Ops 6-hoz.

Az Xbox Games Showcase-en napvilágot látott egyéb Call of Duty-hírekből pedig nemrég megtudtuk, hogy a Black Ops 6 folyamatos internetes kapcsolatot igényel, még a kampány végigjátszása esetén is.

Kövess Minket!



Gamer szótár