Az egyik legfontosabb személy nélkül is belevágna a Warner a Barbie 2-be

Az egyik legfontosabb személy nélkül is belevágna a Warner a Barbie 2-be

Nagyon úgy tűnik, hogy egy újabb rókabőrt is lehúzna a stúdió a Barbie franchise-ról.

Ismét itt a nyár, és ha belegondolunk, hogy egy esztendővel ezelőtt a Barbenheimer tartotta lázban a rajongókat, akkor lehet némi hiányérzetünk, de persze nem kell aggódni, hiszen idén a Deadpool és Wolverine robbanthat nagyot – legalábbis az elvetemült popcornos vödörrel már megtették. A Barbie óriásit ment 2023-ban, és amellett, hogy kritikailag is remek visszajelzéseket kapott, a kasszáknál is tarolt. Nem véletlen tehát, hogy a Warner Bros. úgy érzi ennek a franchise-nak még nem áldozott le a nagyvásznon.

Ezeket olvastad már?

A stúdió egyik fejese, Pam Abdy ráadásul azt mondta, hogy szeretné tető alá hozni a film folytatását, hiszen az első felvonás lángra lobbantotta a közönséget, a lehető legjobb értelemben véve. Abdy, a Warner Bros Motion Picture Group társelnöke és vezérigazgatója a BBC-nek arról számolt be, hogy egy ideje már beszélgetnek ennek a megvalósításáról Greta Gerwiggel, a Barbie rendezőjével, de egyelőre még nem jutottak semmi konkrétumra.

Hozzátette azt is, hogy természetesen fájt neki, hogy sem Gerwig, sem Margot Robbie nem kapott Oscar-jelölést (bár Gerwiget a legjobb forgatóköny kategóriában megtalálni Noah Baumbach oldalán) ezért a remekművért, pláne, mivel előbbit az egyik legjobb filmrendezőnek tartja manapság. Eddig a Barbie 1,45 milliárd dollár bevételt termelt és nyolc jelölést is begyűjtött, hiszen még a legjobb filmek közé is bekerült az idei Oscar-gálán. Ryan Goslingot bezzeg jelölték a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, és a filmben hallható, „I'm Just Ken” című dalát élőben is előadta az eseményen, amellyel nagy sikert aratott.

Greta Gerwig egyébként úgy nyilatkozott a témában, hogy nyitott a folytatásra, ha sikerül kitalálni hozzá egy remek koncepciót. Egyébként a Warner elvileg egy bennfentes szerint olyannyira eltökélt ezzel a projekttel kapcsolatban, hogy még akkor is belevágnának a második rész leforgatásába, ha Greta Gerwiggel nem tudnának dűlőre jutni.

Kövess Minket!



Gamer szótár