WoW: The War Within: A Blizzard ajándékokkal akarja elodázni a sulikezdést

WoW: The War Within: A Blizzard ajándékokkal akarja elodázni a sulikezdést

Megjött végre a The War Within és megjöttek az ajándékok is a Blizzardtól!

Senkit nem akarok elszomorítani, de néhány nap és kezdődik a suli, aki pedig dolgozik annak néhány nap múlva véget ér a nyár és még ha épp nyaraltok is, lassan, de biztosan vissza kell állni a mókuskerékbe, hajtani azt. A gond csak az, hogy a kedves Blizzard pont mostanra időzítette az idén 20 éves World of Warcraft legújabb kiegészítőjét, a Worldsoul Saga első felvonását, ami a WoW egy abszolút új korszakát hivatott megnyitni.

Márpedig ha valamihez, akkor a The War Withinhez kell szabadidő, amit suli és munka mellett nem a legegyszerűbb összehozni. Ráadásul ha az új kiegészítő csábítása még nem is lenne elég, a Blizzard most ajándékokat is dobál. Egy új petet és egy új mount szerezhetünk Twitchen, az egyiket ráadásul teljesen ingyen.

Watcher of the Huntress pet megszerzéséhez olyan WoW-streamet kell találnunk, ahol engedélyezettek ezek a dropok és ott 2 feliratkozást vásárolni magunknak vagy 2 feliratkozást ajándékozni a közösségnek. Az drop megszerzésére ebben a formában szeptember 26-án reggeli 08:59-ig van lehetőségetek.

Ghastly Charger mountot pedig még ennél is könnyebb megszerezni. Ezért a dropért cserébe olyan streamet kell találnunk, ahol engedélyezettek ezek az ajándékok és minimum 4 órán keresztül kell azt néznünk. A 4 óra letelte után pedig máris jogosultak leszünk a mount megszerzésére.

Ha bármi problémátok lenne a dropok megszerzésével, keressetek megoldást a Blizzard hivatalos közleményében.

Kövess Minket!



Gamer szótár